Ένα κλικ να γίνει. Δεν θα τους σώζει τίποτα!

Έσκασε δημοσκόπηση της METRONANALYSIS στο MEGA του Μαρινάκη, που δίνει στη ΝΔ 29,1%. Η ΝΔ σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση που έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 ενισχύεται κατά 1,6%! Τότε είχε ποσοστό 27,5%.

4760400

Οι πολίτες αυτόν τον μήνα που μεσολάβησε μεταξύ των δύο δημοσκοπήσεων έμειναν ενθουσιασμένοι με τον Μητσοτάκη και την παρέα του και αύξησαν το ποσοστό της ΝΔ κατά 1,6%. Έμειναν ενθουσιασμένοι με την διαχείριση του κορονοϊού από την κυβέρνηση, με τους σταθερά 70-100 νεκρούς την ημέρα και τις δεκάδες άτομα που μένουν εκτός ΜΕΘ και πεθαίνουν, διότι δεν υπάρχουν επαρκείς κλίνες. Και βέβαια ο κόσμος είναι κατενθουσιασμένος με την ακρίβεια που αντιμετωπίζει καθημερινά στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, που πέφτουν και τον πλακώνουν.

Και φεύγει σούπερ κατενθουσιασμένος μετά από μια επίσκεψη για αγορές ειδών καθημερινής επιβίωσης στα σούπερ μάρκετ. Τόσο σούπερ κατενθουσιασμένος που ανεβάζει το ποσοστό της ΝΔ κατά1,6%!

Αυτές οι δημοσκοπήσεις εμφανίζονται αμέσως μόλις αμφισβητηθεί η απόλυτη υπεροχή της ΝΔ. Συνήθως στα ΜΜΕ του Μαρινάκη. Πριν τρείς μέρες δημοσκόπηση της PRORATA, για το iEidiseis έδειχνε τη διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να κατεβαίνει στις επτά μονάδες. Απαράδεκτο για το Μαξίμου και το σύστημα εξουσίας τους. Δεν μπορεί να αμφισβητείται η απόλυτη υπεροχή της ΝΔ. Δεν μπορεί να δημιουργείται μια χαραμάδα ελπίδας και αισιοδοξίας στους πολίτες ότι αυτή η άθλια κυβέρνηση μπορεί να ηττηθεί. Απαγορεύεται η αισιοδοξία.

Θέλουν να φαίνονται αήττητοι και εμείς να είμαστε ηττοπαθείς και απαισιόδοξοι. Ότι δεν υπάρχει εναλλακτική προοπτική. Και για να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο ηγεμονικά για τη ΝΔ, κάνουν διάφορες σούξου-μούξου αναγωγές και «τραβούν» το δημοσκοπικό ποσοστό της από το 29,1% στο 36%! Έλεος. Στην ίδια δημοσκόπηση το ΚΙΝΑΛ με τις σούξου- μούξου αναγωγές φτάνει στο 20,6%. Δυο φορές έλεος! Θέλουν να δείξουν μια τεράστια προοπτική για το ΚΙΝΑΛ, ελπίζοντας να στρέψουν τον κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΙΝΑΛ. Ο MEGAλος καημός και η μανία τους είναι πως θα βγει εκτός παιχνιδιού ο ΣΥΡΙΖΑ. Διότι δεν τον έχουν εξαγοράσει, δεν τον ελέγχουν και τον φοβούνται. Για να το πετύχουν χρησιμοποιούν όλα τα μέσα. Δημοσκοπήσεις, ψέματα, συκοφαντίες, διώκουν δημοσιογράφους που ξεσκεπάζουν τα σκάνδαλα τους, στήνουν προβοκάτσιες στον δαιμονοποιημένο Πολάκη, ο οποίος όπως είναι επιρρεπής σε αισθητικά λάθη θεωρείται εύκολος στόχος.

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές θα δούμε τα χειρότερα. Μια κυβέρνηση σκουπίδι θα παράγει συνεχώς σκουπίδια για να επιβιώσει. Απέναντι σ’αυτό το «εκσυγχρονιστικό» ακροδεξιό συνονθύλευμα της alt-right, που όμως κινείται εντός του δυστοπικού momentum της εποχής, οφείλουμε να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν έχουμε καμία σχέση μ’αυτούς και τις απάνθρωπες ιδέες τους. Κοροϊδεύουν τον κόσμο πουλώντας του ξενοφοβία, ρατσισμό και Rafale. Εμείς είμαστε το άλλο, το εντελώς διαφορετικό. Έτσι θα προσεγγίσουμε τη κοινωνία. Είμαστε ξεκάθαρα απέναντι. Δεν έχουν θέση ανάμεσα μας ιδέες χυλός, κόμματα πλαστελίνες.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ ο Γιώργος Κύρτσος είπε ότι ένα κλικ απέχει η αλλαγή της κοινής γνώμης που θα αμφισβητήσει όχι μόνο την αυτοδυναμία της ΝΔ, αλλά και την πρωτιά της στις επόμενες εκλογές. Αυτό το κλικ φοβούνται. Αυτό το κλικ προσπαθούν με νύχια με νύχια και με δόντια να σταματήσουν. Όταν θα γίνει αυτό το κλικ δεν θα τους σώζουν ούτε ο ΣΚΑΙ, ούτε ο Χατζηνικολάου, ούτε ο Πρετεντέρης, ούτε οι αγιασμοί για τα Rafale, ούτε οι αναγωγές των δημοσκοπήσεων που το 29,1% της ΝΔ το κάνουν 36%!

Δεν θα τους σώζει τίποτα!

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…