Newsroom

Newsroom

"Ενα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες"

Σφοδρή επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους εξαπέλυσε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας. Σφοδρή επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους εξαπέλυσε χθες…

love

Σφοδρή επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους εξαπέλυσε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας.
Σφοδρή επίθεση στους δημοσίους υπαλλήλους εξαπέλυσε χθες από τη Βουλή ο υπουργός Υγείας. Με αφορμή την αδυναμία άμεσης μεταστέγασης του υπουργείου Υγείας σε κτίριο των Ολυμπιακών Ακινήτων στο Μαρούσι, μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής ο κ. Λοβέρδος είπε: “Θεωρώ εχθρούς μου τους γραφειοκράτες, είναι αντίπαλος και όχι σύμμαχος η γραφειοκρατία. Το 1 εκατομμύριο υπάλληλοι που ταλαιπωρούν τα 10 εκατομμύρια πολίτες, με τη βεβαιότητα ότι ο δημόσιος τομέας είναι ισόβιος, μας έφτασαν εδώ που μας έφτασαν. Τα 10 εκατομμύρια πληρώνουν το 1 εκατομμύριο και αυτό πρέπει να έχει εχθρούς”.
“Το ισχύον Σύνταγμα”, συνέχισε ο υπουργός, αποτελεί την πρώτη γραμμή Μαζινό υπέρ της γραφειοκρατίας. Οποίος πιστεύει ότι μπορεί να ασκήσει πολιτικές χωρίς να νικήσει το ελληνικό δημόσιο εξαπατάται”. Ο Αν. Λοβέρδος εξαπέλυσε επίθεση και στην Αριστερά. Αναφερόμενος στην τραγωδία της MARFIN, τόνισε: “Σας θυμίζω τον τραγικό θάνατο των τριών προσώπων στη MARFIN. Σας θυμίζω ότι με το που πέθαναν αυτοί οι άνθρωποι, σαν να μην ήταν άνθρωποι, επειδή δεν ανήκαν στην Αριστερά, το θέμα ξεπετάχτηκε σε δέκα λεπτά, άντε σε ένα βραδινό δελτίο ή στις κηδείες τους. Διότι στη μεταπολιτευτική Ελλάδα η ζωή έχει αξία μόνο εάν είσαι αριστερός. Εάν δεν είσαι αριστερός, σε πεθαίνουν σε δύο ημέρες. Ο,τι γινόταν μετά τον εμφύλιο αντεστράφη μετά τη μεταπολίτευση”.
Οι αναφορές Λοβέρδου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Κ. Μαρκόπουλου, ο οποίος ζήτησε από την κυβέρνηση να πει αν τον καλύπτει. “Κατάπτυστες και συκοφαντικές”, χαρακτήρισε τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Α. Ροντούλης, ενώ “μεγαλομανή” χαρακτήρισε τον Αν. Λοβέρδο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης. Κληθείς να σχολιάζει το ζήτημα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης περιορίστηκε να δηλώσει: “Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τα λόγια του”.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ
http://www.ethnos.gr

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…