Eνα, δύο, τρία. ΜΠΑ-ΝΑ-ΝΙ-Α!

Καμία εντύπωση δεν μου κάνουν αυτά, που ζούμε τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

58cbb0501dc524c1328b46a1

Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης

Αυτή η κωμωδία, που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο , όσο περνάει ο καιρός , τόσο και περισσότερο μας διασκεδάζει με αυτά, που βλέπουμε ότι γίνονται και δεν γίνονται και άλλο τόσο μας μελαγχολεί, διότι δεν γεννηθήκαμε σε μία άλλη χώρα, για να μπορούμε να απολαμβάνουμε αυτό που γουστάρουμε το ποδόσφαιρο. Η λέξη οργάνωση δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα. Ξεκινάμε από την εκάστοτε κυβέρνηση και πάμε προς τα κάτω. Η λέξη οργάνωση δεν υπάρχει ούτε σε αυτή την ΕΠΟ, που με τα όσα συμβαίνουν ενόψει τελικού έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη διοίκηση.

Πέρυσι ρε παιδί μου βγήκε ο Κοντονής και είπε θα γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο. Πήρε μία απόφαση, που λέγαμε , ότι δεν έχει προηγούμενο. Και δεν είχε μέχρι την επόμενη. Φέτος ο Βασιλειάδης τον ξεπέρασε και μαζί με την ΕΠΟ έχουν σκηνοθετήσει μία κωμωδία, που λέγεται τελικός κυπέλλου. Την Τετάρτη το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο τελικός δεν γινόταν με διαρροή του Βασιλειάδη , λίγο μετά ο τελικός γινόταν, διότι πίεζαν οι ομάδες , στις τέσσερις τα ξημερώματα αποφάσισε η ΓΓΑ να βγάλει μία ανακοίνωση , που δεν έλεγε τίποτα , απλά έβγαζε από πάνω της την ευθύνη και έριχνε το μπαλάκι στην ΕΠΟ , μετά μαθαίναμε , ότι ο τελικός δεν μπορεί να γίνει διότι δεν έχουν εκδοθεί αριθμημένα εισιτήρια κόντρα στον νόμο που λέει το αντίθετο. Και τώρα μαθαίνουμε ότι ο τελικός θα γίνει και στην είσοδο θα υπάρχουν συνεργεία , που θα βάζουν με αυτοκόλλητα σε κάθε εισιτήριο την θέση του κάθε οπαδού.

Μιλάμε ότι αυτοί οι τύποι οι σημερινοί έσπασαν κάθε γραφικότητα. Και φυσικά δεν συγκρινόμαστε κάν με την Ουγκάντα, που έχει ορίσει τελικό κυπέλλου στις αρχές Ιουνίου σε συγκεκριμένο γήπεδο. Είμαστε μία Μπανανία. Αυτοί είμαστε. Σε όλα τα επίπεδα. Από την Πολιτεία έως και στο ποδόσφαιρο και τις αρμόδιες αρχές. Στο κύπελλο συμβαίνουν αυτά τα αστεία πράγματα . Οσον αφορά τα play off κανείς δεν ξέρει πότε θα αρχίσουν. Νωρίς είναι ακόμα ντε…. Πέρυσι για να προλάβουν τις ημερομηνίες έβαλαν τις ομάδες στο τέλος της σεζόν να παίζουν κάθε τρεις ημέρες. Φέτος υπάρχει και άλλη λύση παιδιά. Με το πάσο σας. Εχουμε χρόνο ακόμα μέχρι τέλος Μαίου, που είμαστε υποχρεωμένοι να έχουν τελειώσει όλες οι εγχώριες διοργανώσεις. Αν δεν αρχίσουν ούτε την άλλη Κυριακή τα play off , που είναι 13 του μήνα, μπορεί να αρχίσουν στις 20 του μήνα. Και να παίζουν οι ομάδες κάθε δύο ημέρες, για να προλάβουμε τις προθεσμίες. Εξάλλου ο κανονισμός λέει κάθε 48 ώρες, ότι μπορεί να γίνουν επίσημα παιχνίδια. Ας το κάνουμε και αυτό. Οσον αφορά την περίφημη επικύρωση της βαθμολογίας είναι τόσες πολλές οι δικαστικές εκκρεμότητες, που η βαθμολογία χωρίς επιφυλάξεις δεν μπορεί να επικυρωθεί, ούτε τον Ιούνιο.

Ας φωνάξουμε και εμείς όπως φωνάζουν και στο survivor οι διάσημοι και οι μαχητές πριν, η μετά τα αγωνίσματα. Ένα, δύο, τρία Μπα-να-νί-α.

Πηγή: gazzeta.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018