Newsroom

Newsroom

Ένα ακόμη βήμα προς την… Κίνα θέλει να κάνει η Εθνική

Η «επίσημη αγαπημένη» υποδέχεται τη Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (18:00, ΕΡΤ1) με στόχο την τέταρτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στον όγδοο όμιλο.

5a92777b1dc524557f8b4576

Δίχως απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Μεγάλη Βρετανία στα «Δύο Αοράκια», για την 4η αγωνιστική του 1ου προκριματικού γύρου για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με νίκη θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στη δεύτερη προκριματική φάση και φυσικά θα μεγαλώσει την «προίκα» της για την επόμενη φάση, όπου μεταφέρονται τα αποτελέσματα της πρώτης. 

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και ανακοίνωσε τη 12άδα, η οποία θα έχει τρία νέα πρόσωπα εν συγκρίσει με την τελευταία αναμέτρηση με την Εσθονία.

Αναλυτικά η 12άδα για τον αγώνα με Μεγάλη Βρετανία: Γιάννης Αθηναίου, Νίκος Γκίκας, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Χάρης Γιαννόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Ντούσαν Σάκοτα, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Μαυροειδής.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…