Ένα ακόμα ρεσιτάλ…λαικισμού από τον Άδωνη (video)

Άφθονο υλικό για σχολιασμό έδωσε στον Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

adonis ypoyrgeio

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον ΑΝΤ1, μετά την ανάλαληψη του υπουργείου Υγείας όπου πήγε νωρίς νωρίς μάλιστα, παρέα με τις κάμερες, για να  δείξει ότι είναι μαχητικός… εξαπέλυσε τα πυρά του στον Στέφανο Κασσελάκη, και την δήλωση του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη φράση «μην βάζετε το κάρο μπροστά από το άλογο» που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με δημοσιογράφους για να δείξει το «πάγωμα» της ρύθμισης για τα ομόφυλα ζευγάρια. «Δείχνει αδυναμία κατανόησης της ελληνικής γλώσσας. Δεν αντιλαμβάνεται αυτά που λέμε οι υπόλοιποι με τον ίδιο τρόπο και αυτό είναι θέμα για έναν υποψήφιο πρωθυπουργό», ανέφερε ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Όσον αφορά το τριήμερο στις Σπέτσες, ο υπουργός έριξε τα βέλη του και είπε ότι χαίρεται που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχει τόσο μεγάλο σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει τόσο κόσμο. Έχει μειωθεί η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είναι και μικρή, είναι καμιά σαρανταριά άτομα. Εμείς δεν έχουμε τόσο μεγάλα σπίτια για να βρεθούμε όλοι μαζί οι 158 βουλευτές της ΝΔ. Εγώ επειδή είμαι δεξιός και καπιταλιστής, χαίρομαι να έχει ο κόσμος λεφτά. Καλά κάνει και τα έχει και τα επιδεικνύει». Ο υπουργός Υγείας χαρακτήρισε πολιτικό φαινόμενο τον Στέφανο Κασσελάκη σημειώνοντας ότι ήρθε το καλοκαίρι και στη βαλίτσα των διακοπών του για τα Χάμπτονς πήρε και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ερωτηθείς, τέλος, για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών μετά και τον «πάγο» που έβαλε στο νομοσχέδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι «η κυβέρνηση θα αποφασίσει πότε θα φέρει το νομοσχέδιο. Δεν θέλουμε να διχάσουμε. Αν δεν δω το νομοσχέδιο, δεν μπορώ να τοποθετηθώ οριστικά. Η χθεσινή δήλωση του κ. πρωθυπουργού δείχνει ότι αντιμετωπίζουμε το θέμα σοβαρά».

Όσο αφορά για το γνώριμο πόστο του στο υπουργείο υγείας (αν θυμάστε κάποιον που είχε βάλει είσοδο 5 ευρώ στα νοσοκομεί), ο Άδωνις Γεωργιάδης, μάλλον για να συνεχίσει αυτό το «πετυχημένο» έργο του, καθώς όπως ανέφερε πως «είναι αστικός μύθος το «5ευρω του Άδωνι». Δεν υπάρχει αυτό. Σωστό ήταν το μέτρο, αλλά ήταν του Ανδρέα Λοβέρδου και εγώ το υλοποίησα. Σήμερα, δεν τίθεται τέτοιο θέμα, διότι από τον ΣΥΡΙΖΑ αντικαταστάθηκε από μια μεγάλη κράτηση στις συντάξεις που φέρνει πολλαπλάσια χρήματα από το 5ευρω».

 

Το καλύτερο ο Άδωνης Γεωργιάδης το άφησε για το τέλος καθώς όπως ανέφερε : «Χαίρομαι που έχω συμβάλει να πέσει η ανεργία στο 9,4%, την χαμηλότερη εδώ και πολλά χρόνια, οπότε κάποιοι που συγκεντρώνονταν στις πλατείες και ανέμιζαν εσώρουχα.. έχουν πάει στον κάλαθο». Φυσικά ο ίδιος μπερδεύτηκε καθώς η προηγούμενη κυβέρνηση ήταν και πάλι της ΝΔ οπότε το κατόρθωμα που πιστεύει ότι πέτυχε είναι οι αλχημείες της κυβέρνησης Μητσοτάκη που με πλασματικά νούμερα προσπαθούσαν χρόνια να παρουσιάσουν πτώση της ανεργίας

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

kke

ΚΚΕ για διάρρηξη στο Υπουργείο Εσωτερικών: Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις

«Οι πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης είναι δεδομένες, όσα πορίσματα κι αν εκδώσει για να καλύψει…