Ένα ακόμα παιδί νεκρό από πυρά ισραηλινών στρατιωτών

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε σήμερα ότι ο παλαιστίνιος έφηβoς που σκοτώθηκε τη νύχτα από πυρά στρατιωτών ήταν κατά τα φαινόμενα ένας "περαστικός που δεν είχε καμιά σχέση" με τα περιστατικά τα οποία ώθησαν τους στρατιώτες να ανοίξουν πυρ, όπως και άλλοι Παλαιστίνιοι που τραυματίστηκαν.

57692bd11dc524fe188b4578

Ο στρατός είχε ανακοινώσει τη χθεσινή νύχτα ότι ο Παλαιστίνιος που σκοτώθηκε από τα πυρά, ο 15χρονος Μαχμούντ Μπαντράν σύμφωνα με τα επίσημα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης, και οι άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι που τραυματίστηκαν έριχναν πέτρες και βόμβες Μολότοφ σε κεντρικό δρόμο που διασχίζουν Ισραηλινοί στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Αλλά το πρωί, εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού που ρωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, είπε ότι “σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, φαίνεται ότι περαστικοί που δεν είχαν σχέση με τα περιστατικά επλήγησαν κατά λάθος”. Η εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι ο έφηβος που σκοτώθηκε ήταν μεταξύ αυτών των “περαστικών” όπως και οι τραυματίες.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι εκτός από τον έφηβο που σκοτώθηκε, τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν, οι τρεις από τους οποίους είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με την εκδοχή του ισραηλινού στρατού, νωρίς σήμερα το πρωί Παλαιστίνιοι έριξαν πέτρες και εμπρηστικούς μηχανισμούς κοντά στο χωριό Μπέιτ Σίρα, δυτικά της Ραμάλας, πάνω στον κεντρικό δρόμο 443, ένα σημαντικό οδικό άξονα που διασχίζει τη Δυτική Όχθη και τον οποίο χρησιμοποιούν οι Ισραηλινοί όταν κινούνται μεταξύ Ιερουσαλήμ και Τελ-Αβίβ.

Τρεις πολίτες τραυματίστηκαν από τις ρίψεις των εκρηκτικών μηχανισμών, είχε ανακοινώσει ο στρατός που διαβεβαίωνε ότι οι στρατιώτες άνοιξε πυρ για να προστατεύσει τους οδηγούς των οχημάτων από “άμεσο κίνδυνο”.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ