Newsroom

Newsroom

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Μυλοπόταμο: Παραδόθηκε και ομολόγησε ο δράστης του 22χρονου

Οι δύο άνδρες είχαν κτηματικές διαφορές - Η οικογένεια του 22χρονου έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία του άτυχου άνδρα θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του.

Κερκυρα 1

Παραδόθηκε ο δράστης της δολοφονίας στο Αργουλιό Μυλοποτάμου, στην Κρήτη με θύμα τον 22χρονο πατέρα. Ο 44χρονος παραδόθηκε στις 11.05 στην Αστυνομία στο Ρέθυμνο συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σύμφωνα με το cretalive.gr.

O 44χρονος φέρεται να παρέδωσε το φονικό όπλο και να ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία.

Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτα θα γίνει η βάφτιση και μετά και θα κηδευτεί ο 22χρονος.

Το χρονικό της δολοφονίας

Νεκρός από σφαίρες έπεσε το απόγευμα της Κυριακής 22χρονος στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στο χωριό Αργουλιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε προηγηθεί διαπληκτισμός δύο ανδρών για διαφορές που είχαν για τα χειμαδιά και περιοχή βοσκότοπων.

Οι δύο άνδρες λογόφεραν, ο 22χρονος αποχώρησε από το σημείο και μετέβη στο σπίτι της αδερφής του. Ο 45χρονος δράστης τον ακολούθησε με το αγροτικό του αυτοκίνητο και έξω ακριβώς από το σπίτι, τον πυροβόλησε τέσσερις φορές με το πυροβόλο όπλο τύπου πιστόλι.

Ο τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς παρά τις προσπάθειες που έγιναν καθ’οδόν δεν τα κατάφερε. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και αναζητείται. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή για την αποφυγή επεισοδίων.

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

CropImage 20

Τέμπη: Εντυπωσιακό γκραφίτι αφιερωμένο στη μνήμη της άτυχης Κέλλυς σε λύκειο της Καλαμαριάς

Το έργο έκανε την εμφάνισή του στο 6ο Λύκειο Καλαμαριάς, όπου είναι μαθήτρια η 17χρονη…

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

ξοφασκια

Στο πλευρό Ελλήνων αθλητών της ξιφασκίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής, την παράταση χρήσης του ΟΑΚΑ από την Ελληνική Ομοσπονδία…