Έν δράμα ζει Αντιδήμαρχος του Μπακογιάννη

Άλλος ένας Αντιδήμαρχος, που θα σκύψει με ενδιαφέρον πάνω από τα καθημερινά  προβλήματα του μέσου Αθηναίου

NewsRoom 29/11/2020 | 12:50

Κάτι περίεργο συμβαίνει με τους Αντιδημάρχους που έχει επιλέξει ο Κώστας Μπακογιάννης. Πριν μερικές ημέρες ήταν η Αλεξία Έβερτ που θεώρησε απόλυτα φυσιολογικό να πει ότι τα μέλη του ΚΚΕ είναι ''κατσαρίδες'', σχετικά  με την διαμαρτυρία τους, στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, σήμερα ήταν η σειρά του  Αντιδήμαρχου Επιχειρηματικότητας & Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων, Νίκου Μακρόπουλου  που θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους του στο facebook το δράμα που ζει λόγω πανδημίας και καραντίνας.

Αυτό που ανέφερε είναι  ότι του λείπει το ωραίο του σπίτι στο Baden Baden αλλά πιο πολύ, όπως λέει, του λείπει μία βόλτα με την αγαπημένη του Aston Martin.

Μάλιστα εκμυστηρεύτηκε  ότι ελπίζει τα Χριστούγεννα να καταφέρει να βρεθεί εκεί και φυσικά να ταξιδέψει λίγες ώρες με το αγαπημένο του αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest. Όπως ήταν φυσικό,  η ανάρτησή του προκάλεσε σάλο στα social media και ο  θλιμμένος ο Αντιδήμαρχος αναγκάστηκε να την κατεβάσει, αφήνοντας μία μεγάλη μερίδα πολιτών στην αγωνία για το δράμα που ζει…  ο ίδιος την ώρα που η κοινωνία βογγάει από τη φτώχεια και μετράει ήδη 2.200 νεκρούς από την πανδημία. 

Mα κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει το δράμα του αντιδημάρχου; Ο άλλος δεν μπορεί να πάει να κάνει γιορτές στο Μπαντεν Μπαντεν και να δει την Aston Martin του και άλλοι...απλά είναι χωρίς δουλειά και δεν ξέρουν πως θα βγάλουν τις γιορτές.