Newsroom

Newsroom

Εν αναμονή η ΕΛ.ΑΣ για τις συλλήψεις των στελεχών της Χρυσής Αυγής

Κλεισμένοι στα σπίτια τους μετά την ιστορική απόφαση της δίκης της Χρυσής Αυγής βρίσκονται ο «αρχηγός» του μορφώματος, Νίκος Μιχαλολιάκος -ο οποίος, πάντως, έκανε  παρέμβαση στα social media- και ο καθ' ομολογίαν του δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

mihaloliakos

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, στο σπίτι Μιχαλολιάκου στην Πεύκη, μόλις έκαναν την εμφάνισή τους τηλεοπτικά συνεργεία, η σύζυγός του Ελένη Ζαρούλια ζήτησε να απομακρυνθούν, ενώ κανείς δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση.

Στο σημείο βρίσκεται ένας αστυνομικός με πολιτικά, ωστόσο δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για τη φρουρά που δικαιούται ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ή αν πρόκειται για αστυνομικό που έφτασε στο σημείο μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

Αντίστοιχη η εικόνα και έξω από το σπίτι του Γιώργου Ρουπακιά στον Ταύρο, ο οποίος είχε τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό από τις 18 Μαρτίου του 2018. Στο σημείο δεν υπάρχουν περιπολικά παρά μόνο 4 αστυνομικοί που 24 ώρες το 24ωρο φυλούν τον Γιώργο Ρουπακιά.

Πάντως οι  επόμενες ώρες και  ημέρες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για να δούμε ποιοι θα φορέσουν ξανά χειροπέδες και θα οδηγηθούν στις φυλακές, πιθανότατα στον Κορυδαλλό. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στην ΕΛ.ΑΣ έχουν φροντίσει να γνωρίζουν πού βρίσκονται οι κατηγορούμενοι και τους παρακολουθούν διακριτικά έτσι ώστε όταν ανάψει το πράσινο φως για σύλληψη των μελών του ναζιστικού μορφώματος, να δράσουν ταυτόχρονα οι άνδρες της ασφάλειας και της αντιτρομοκρατική, έτσι ώστε ταυτόχρονα να γίνουν οι συλλήψεις και να αποφευχθούν «εκπλήξεις.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, γίνονται ήδη εργασίες… στον Κορυδαλλό έτσι ώστε αν το δικαστήριο κρίνει ότι οι ποινές είναι άμεσα εκτελεστέες να υπάρχουν οι υποδομές έτσι ώστε να μεταφερθούν εκεί οι επτά της ηγετικής ομάδας.
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…