Newsroom

Newsroom

"Εν Αιθρία": Χρώμα, μπύρες και γεύσεις με αέρα… Μεσογείου

Νέα Φιλαδέλφεια

en aithria 1

Σε ένα παλιό αρχοντικό στη Νέα Φιλαδέλφεια γεμάτο χρώμα και χαρούμενη ατμόσφαιρα στεγάζεται η “Εν Αθρία”, μία μπυραρία για όλες τις ώρες, με νόστιμους και οικονομικούς μεζέδες και ένα αεράτο μπαλκόνι που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίκεστε στην πόλη. Η διακόσμηση είναι ιδιαίτερα ελκυστική με καλλιτεχνικές πινελιές ζωγραφισμένες στο χέρι και μικρές καλούγουστες προσθήκες όπως λουλούδια, μικρά αντικείμενα, πόστερς και vintage στοιχεία. Με μεξικάνικη αύρα (πιο χαρακτηριστικό μεξικάνικο βέβαια είναι το “αδερφάκι” του το Agavita), ταξιδιάρικες μουσικές επιλογές και καλοκαιρινή διάθεση μπορεί εύκολα να γίνει το στέκι σας. 

εν αιθρία

Στις μέρες μας, είναι σημαντικό ένα μαγαζί να μπορεί να προσαρμόζεται στο πνεύμα της εποχής, καθώς τα πορτοφόλια των περισσότερων δεν σηκώνουν και πολλές πολυτέλειες. Με ένα αρκετά λογικό μπάτζετ στην “Εν Αιθρία” (περίπου 10 -15 ευρώ το άτομο) μπορείτε να φάτε και να πιείτε με την παρέα σας ή την οικογένεια σας και να απολαύσετε γεύσεις και αρώματα υψηλής ποιότητας  χωρίς να ξοδευτείτε. 

Στον κατάλογο μπορεί να βρει κανείς περισσότερες από 100 μπύρες draft, αλλά και επιλογές από μικρές ελληνικές ζυθοποιίες που καλύπτουν τα γούστα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Αν ρίξει κανείς μια ματιά στο μενού, είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι υπάρχει αγάπη και μεράκι για τις μεσογειακές γεύσεις και τα προϊόντα με άρωμα Ελλάδας. Το φαγητό είναι νόστιμο και πρωτότυπο, συνδυάζοντας κλασικές συνταγές με προσθήκες… Μεσογείου (χαρακτηριστικό παράδειγμα η σαλάτα ρόκα με σαγανάκι) και ελληνικά προϊόντα που δύσκολα μπορεί κανείς να δοκιμάσει στην πρωτεύουσα, αφού τα περισσότερα μαγαζιά προτιμούν τις εύκολες και μαζικές παραγγελίες. Το ολοκαίνουργιο μενού που έκανε το… ντεμπούτο του αυτές τις μέρες στο μαγαζί, προσφέρει μερικές εξαιρετικές επιλογές όπως λουκάνικο Σερρών με καραμελωμένα κρεμμυδάκια, πικάντικη σάλτσα ντομάτας και τηγανητά πιτάκια, παπουτσάκι πατάτας με κιμά, κρέμα τυριών και ψητό μπέικον και ταλιάτα μόσχου με ντοματίνια, πέστο, κομμάτια παρμεζάνας και λάδι λευκής τρούφας. 

Στην “Εν Αιθρία” μπορείτε επίσης να απολαύσετε ένα δυναμωτικό και πεντανόστιμο πρωϊνό σε πολύ καλές τιμές και σε τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές. Γαλλικό πρωινό, Full English Breakfast, Καλημέρα με γεύση Ελλάδας και φυσικά η πιο αγαπημένη πρωινή επιλογή, η ομελέτα.

εν αιθρία

Βρυούλων 4, Πλ. Πατριάρχου,

 Ν. Φιλαδέλφεια,

210-2582751,

 www.enaithria.com

 

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…