Εμπλέκονται γνωστά ονόματα – Τσουνάμι καταγγελιών στα social media για τον βιασμό 24χρονης από επιχειρηματία

Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hashtags όπως το #cancel_Αχιλλειον και #cancel_cocacola, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

5299674 2

Αποτροπιασμό προκαλεί το νέο περιστατικό βιασμού εις βάρος μιας νεαρής κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη με μορφή χιονοστιβάδας. Στο twitter έχουν δημιουργηθεί hashtags με το όνομα γνωστού ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν και να αναφέρουν λεπτομέρειες για τους φερόμενους ως δράστες του βιασμού.

Στον ανακριτή κατέθεσε χθες η 24χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού το βράδυ της Πρωτοχρονιάς σε πάρτι που διοργανώθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης. Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις ύστερα από αναρτήσεις για το περιστατικό. 

Σύμφωνα με πληροροφορίες, η 24χρονη κοπέλα κατέθεσε στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια το βράδυ της Παρασκευής, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αρχική καταγγελία. Η 24χρονη κοπέλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας δήλωσε για το περιστατικό πως βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης και το θέμα είναι λεπτό καθώς περιέχει προσωπικά δεδομένα για κακουργηματικές πράξεις.

Τα ονόματα των φερόμενων βιαστών έχουν προκαλέσει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη, καθώς και το γεγονός πως ένας από αυτούς συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου και αφέθηκε ελεύθερος με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Οι φερόμενοι ως δράστες είναι παιδιά «της καλής κοινωνίας» και αυτό από μόνο του εγείρει πολλά ερωτηματικά για τον τρόπο που έχει αντιμετωπιστεί, μέχρι, τώρα το θέμα.

 

Δείτε τα Tweets

 

Πηγή: documentonews.gr 

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…