"Το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ δείχνει την αντίληψή της για τη δημόσια τηλεόραση"

Ερωτηθείς, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για το εμπάργκο της ΝΔ στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος προχώρησε σε σχετική δήλωση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «η ΝΔ έχει κάνει χειρότερα στο παρελθόν, σε σχέση με την ΕΡΤ, την έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ». «Επομένως το εμπάργκο», συμπληρώνει, «δεν είναι και η απόλυτη κλιμάκωση, την οποία θα μπορούσε να κάνει η ΝΔ. Δείχνει τη συνολική της αντίληψη για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μεταχειρίζεται κανείς τη δημόσια τηλεόραση».

Σε δεύτερο ερώτημα αφενός για το προηγούμενο εμπάργκο του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», αφετέρου για το σχόλιο δημοσιογράφου της ΕΡΤ που προκάλεσε την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι δεν θα έκανε μια παρόμοια δήλωση, από εκεί και πέρα «δεν θα λογοκρίνουμε τους δημοσιογράφους» είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε στη συνέχεια ότι ο λόγος που γίνεται το εμπάργκο στον «Σκάι» από την κυβέρνηση και, πολύ περισσότερο, από τον ΣΥΡΙΖΑ «έχει να κάνει με την εξακολουθητική τάση του συγκεκριμένου καναλιού να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Δεν νομίζω ότι αυτό μπορεί να το ισχυρισθεί κανένας για την ΕΡΤ», τόνισε κλείνοντας.

Διαβάστε σχετικά: Η ΝΔ «κόβει» την ΕΡΤ – Δε θα στέλνει βουλευτές και στελέχη της

Κατρακύλα: Η αστυνομία επιτέθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και διέλυσε εκδήλωση του αυτοοργανωμένου Pride

Κατρακύλα: Η αστυνομία επιτέθηκε στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και διέλυσε εκδήλωση του αυτοοργανωμένου Pride

Στιγμές θρίλερ έζησαν για ακόμη μία φορά άνθρωποι που βρέθηκαν στο κάμπους του πανεπιστημίου για…