Newsroom

Newsroom

Έμιλι Ρατακόφσκι: Καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από τον Robin Thicke

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης καταγγέλλει ότι έπεσε η Έμιλι Ρατακόφσκι από τον Robin Thicke στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο για το τραγούδι Blurred Lines.

AP64831636032

Οι καταγγελίες του διάσημου μοντέλου ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον  Robin Thicke στο πλαίσιο των γυρισμάτων του video clip για το τραγούδι  Blurred Lines, είδαν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας μέσα από δημοσίευμα στην εφημερίδα Sunday Times.

Το δημοσίευμα ουσιαστικά αποκάλυψε τα όσα αναφέρονται στο βιβλίο που ετοιμάζει να κυκλοφορήσει η ίδια με τίτλο «My Body».

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πασίγνωστο μοντέλο Έμιλι Ρατακόφσκι, ο τραγουδιστής ήρθε μεθυσμένος στο γύρισμα και: «Από το πουθενά, ένιωσα τα ψυχρά, άγνωστα χέρια ενός ξένου να πιάνουν το γυμνό μου στήθος από πίσω. Ενστικτωδώς απομακρύνθηκα, κοιτάζοντας πίσω μου προς τον Ρόμπιν Θικ».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει: «Ένιωσα αίσθημα ντροπής σε όλο μου το σώμα και για πρώτη φορά γυμνή εκείνη τη μέρα. Δεν μίλησα για το συμβάν τότε, γιατί ήθελα απεγνωσμένα να υποβαθμίσω μέσα μου ό,τι έγινε. Δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε. Δεν είχα πραγματική δύναμη, γιατί ήμουν απλώς το γυμνό κορίτσι σε ένα video clip. Δεν ήμουν τίποτα περισσότερο από ένα μοντέλο που είχαν προσλάβει» 

Μάλιστα, η σκηνοθέτης του βίντεο, Νταϊάν Μαρτέλ, δήλωσε στους Sunday Times ότι θυμάται το εν λόγω περιστατικό.

«Θυμάμαι τη στιγμή που έπιασε το στήθος της. Στεκόταν πίσω της καθώς είχαν και οι δυο γυρισμένο το κεφάλι», ενώ, σύμφωνα πάλι με την σκηνοθέτη, ο Thicke φαίνεται πως ζήτησε συγγνώμη αργότερα.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…