Newsroom

Newsroom

Εμφατική πρεμιέρα για Σερβία

Η Σερβία μπήκε με τον αέρα του φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο, κάνοντας εξαιρετική πρεμιέρα, με… θύμα την Ανγκόλα στη Φοσάν (59-105), με Μπογκντάνοβιτς, Γιόκιτς και Μιλουτίνοφ.

122810

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν το μεγάλο φαβορί πριν το τζάμπολ του εναρκτήριου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τον 4ο όμιλο και το επιβεβαίωσε με ηχηρό τρόπο, κάνοντας ό,τι ήθελε απέναντι στην Ανγκόλα, επικρατώντας με 105-59. 

Τη δεύτερη αγωνιστική του 4ου ομίλου η Σερβία αντιμετωπίζει τις Φιλιππίνες (2/9, 14:30), ενώ η Ανγκόλα την Ιταλία (2/9, 10:30).

Με το «δεξί» η Πολωνία

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η Πολωνία το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς νίκησε σχετικά εύκολα στην πρεμιέρα με 80-69 την Βενεζουέλα που προσπάθησε να διεκδικήσει τον αγώνα, όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα από τους Ευρωπαίους.

Πήρε το θρίλερ το Πουέρτο Ρίκο!

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στο τελευταίο σουτ το Πουέρτο Ρίκο πέτυχε μια σπουδαία ανατροπή και επικράτησε με 83-81 του αξιόμαχου Ιραν, στην πρεμιέρα των δυο ομάδων για τον Γ’ όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ της Κίνας.

Οι Ιρανοί είχαν το προβάδισμα καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως η ομάδα του Πουέρτο Ρίκο έχοντας και την εξέδρα με το μέρος της, γύρισε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε στο φινάλε μια τεράστιας σημασίας νίκη, για τη συνέχεια του τουρνουά.

Αγχωτική νίκη για Ρωσία

Πήγε να βγάλει τα μάτια της η Ρωσία αλλά το έσωσε στο τέλος, απέναντι στην εξαιρετική Νιγηρία και επικρατώντας των Αφρικανών με 82-77 ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Η «αρκούδα» διατηρούσε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδού, όμως οι Αφρικανοί βρήκαν τα αποθέματα ενέργειας και πήραν στην 4η περίοδο κεφάλι στο σκορ αγχώνοντας ιδιαίτερα ακόμα και τον Κιριλένκο που βρισκόταν στις εξέδρες.

Στο φινάλε όμως, με ψύχραιμες επιλογές σε άμυνα και επίθεση, η Ρωσία έκαμψε την αντίσταση της Νιγηρίας πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη, που της ανοίγει το δρόμο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…