«Εμφανίστηκε» ο πατέρας Αντώνιος: «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί, γιατί τα λένε αυτά;»

τον ίδιο να δηλώνει «γιατί μου τα λένε αυτά;» και τους συνεργάτες του να αποδίδουν την επίθεση στο πρόσωπό του σε «πολιτικά και θρησκευτικά αντίποινα»

pater

Τη στιγμή που ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα βρίσκονταν «εξαφανισμένοι» μετά την κοινή τους συνέντευξη την περασμένη Παρασκευή στην ΕΡΤ, στον απόηχο των αποκαλύψεων για την Κιβωτό του Κόσμου, εκείνος προέβη σε νέες δηλώσεις.

Μετά τη «βροχή» καταγγελιών σε βάρος του ίδιου αλλά και εργαζόμενων στις δομές της Κιβωτού από πρώην τροφίμους της Οργάνωσης, ο πάτερ Αντώνιος μίλησε στο STAR όπου τόνισε ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά.

«Δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;» φέρεται να είπε ο πάτερ Αντώνιος, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε ο τηλεοπτικός σταθμός μαζί του.

Όσον αφορά στην πρεσβυτέρα, κατά τις ίδιες πληροφορίες εκείνη δήλωσε το εξής: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά», η οποία έχει ήδη προσλάβει έναν δικηγόρο και αύριο το πρωί θα έχουν αναλάβει ακόμη 3 νομικοί.

Σε δηλώσεις προχώρησαν και συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου μιλώντας για «κίνητρα». «Δεν είναι αλήθεια οι καταγγελίες. Πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα», είπαν. «Έχουμε κάνει την έρευνά μας και όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα ψεύδη».

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και δεν μιλά με κανέναν δικηγόρο

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

predator sms.png 2

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να δημιουργεί νέο σκάνδαλο υποκλοπών – Προχωρά στην αγορά νέου spyware

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης για προμήθεια νέου συστήματος παρακολουθήσεων,…