Εμετική απάντηση Άδωνη για τους πρόσφυγες που πνίγονταν στο Ιόνιο

Δεν έχει τέλος ο κατήφορος του Άδωνη Γεωργιάδη. Ο ακροδεξιός υπουργός του Κυριάκου Μητσοτάκη σπεύδει να σχολιάσει: «Σκεφτείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι (σ.σ. οι πρόσφυγες που κινδυνεύουν) που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο».

Άδωνης Γεωργιάδης 1

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη κρίσιμη επιχείρηση του Λιμενικού για την διάσωση δεκάδων προσφύγων και μεταναστών, 13 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά των Παξών, καθώς το σκάφος που τους μετέφερε βυθίστηκε, ο υπουργός της κυβέρνησης Άδωνις Γεωργιάδης βρήκε να χλευάσει τους άτυχους ανθρώπους που η ζωή τους βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, αμέσως μετά το ρεπορτάζ δημοσιογράφου του καναλιού για το ποια είναι η κατάσταση στον τόπο του ναυαγίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χωρίς ντροπή: «Φαντάσου πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112»!

Για να προσθέσει λίγο αργότερα πως «εδώ έχουμε πέσει θύμα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας»!

Η  Ολγα Γεροβασίλη παρεμβαίνει άμεσα λέγοντας: «Κύριε Γεωργιάδη μην ανοίγετε τέτοιο θέμα για την αλλοίωση της χώρας. Έλεος! Κινδυνεύουν και πνίγονται άνθρωποι. Η μεσόγειος γίνεται τάφος. Από τι αλλοιώνεται ή χώρα από ανθρώπους;

Και ο Γεωργιάδης από τη θέση του υπουργού απαντά: «Ασφαλώς. Προφανώς αλλοιώνεται!»

Σχολιάζοντας τα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης η Όλγα Γεροβασίλη που συμμετείχε στην ίδια εκπομπή αναρωτήθηκε στο twitter: 

«Την ώρα που Έλληνες σώζουν ανθρώπους που πνίγονται μεσοπέλαγα, ο κύριος Γεωργιάδης ανακαλύπτει αλλοίωση της χώρας. Συμφωνεί μαζί του η Νέα Δημοκρατία και ο κύριος Μητσοτάκης; Μπήκαν και επίσημα στη γραμμή Σαλβίνι – Όρμπαν;»

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ έχει στις τάξεις της υπουργούς που  υιοθετούν  ανερυθρίαστα τις ναζιστικές θεωρίες περί αλλοίωσης της φυλής. Πόσο μάλλον όταν χλευάζουν την ανθρώπινη ζωή

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

phlio 1

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα-Χιονόπτωση στη Βόρεια Ελλάδα (video)

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας.