Εμετικά…

Όταν η μισή Ελλάδα καίγεται, ο Ιωάννης ο μελωδός της αθλιότητας αφού περάσει από το ... Μάτι καταλήγει στην Ισπανία του Σάντσεθ προκειμένου να ξεπλύνει την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών!!! 

Πρετεντέρης

Χωρίς περιστροφές. Θα μπορούσαν, αν ήθελαν ο ιδιοκτήτης και η διεύθυνση της εφημερίδας “τα ΝΕΑ” να έχουν τον πιο εύστοχο τίτλο στήλης, ever. Πώς; Να διατηρήσουν τον Πρετεντέρη ως δείγμα χυδαιότητας στην προπαγάνδα τους, αλλάζοντας απλώς τον τίτλο της στήλης του. Αντί για “Εμπιστευτικά” θα χτύπαγαν “φλέβα χρυσού” αν έγραφαν “Εμετικά” του Ι.Κ. Πρετεντέρη!! 

Όταν η μισή Ελλάδα καίγεται, ο Ιωάννης ο μελωδός της αθλιότητας αφού περάσει από το … Μάτι καταλήγει στην Ισπανία του Σάντσεθ προκειμένου να ξεπλύνει την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών!!! 

Θέλει ο Πρετεντέρης να κρυφτεί κι “χαρά” δεν τον αφήνει!! Επιχειρεί με τη μέθοδο της εις άτοπον απαγωγής (τρομάρα του) να αθωώσει τη λατρευτή του κυβέρνηση από τις εγκληματικές της ευθύνες για την απανθρακωμένη Ελλάδα. Ισχυρίζεται ότι αν κατηγορηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη για την ανικανότητα αντιμετώπισης των πυρκαγιών, θα πρέπει να κατηγορηθεί και η σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση της Ισπανίας, όπερ άτοπον!!!  

Και φυσικά δε θέλει συγκρίσεις με νούμερα ο Ιωάννης ως “Γκρούεζας της κυβερνήσεως”. Με βάση τα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου για τις φετινές πυρκαγιές, μέχρι σήμερα: 

– Πορτογαλία: κάηκαν 273.540 στρέμματα

– Ισπανία: Κάηκαν 827.410 στρέμματα

– Γαλλία: Κάηκαν 220.150 στρέμματα

– Ιταλία: Κάηκαν 607.410 στρέμματα

– Ελλάδα: Κάηκαν 1.519.500 στρέμματα.

Αυτό σημαίνει ότι συγκρίνοντας τα καμένα σε σχέση με την έκταση αυτών των χωρών της Μεσογείου, και με αναγωγή στη μονάδα, στην Ελλάδα κάηκαν 383% περισσότερα στρέμματα απ’ ότι στην Πορτογαλία, 718% περισσότερα από την Ισπανία, 3380% από την Γαλλία και 575% περισσότερα από την Ιταλία!! Όπερ έδει δείξαι, ότι ο …Μωυσής κοιμότανε αγκαλιά με την… καιόμενη  βάτο που δυστυχώς κατακάηκε…   

Κλείστε τη μύτη για να μη σας πάρει η μπόχα από το εμετικό σχόλιο του Πρετεντέρη (τα ΝΕΑ, 24-08-23): 

368559131 204449849282632 1311538460180509853 n

 

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…