“Εμένα γιατί δεν με βίασαν;”…αναρωτιέται η Ορφανού – Χυδαία σχόλια για υπόθεση Λιγνάδη και Φιλιππίδη

Τις καλύτερες εντυπώσεις...φέρεται να έχει η Ορφανού για τους δυο ηθοποιούς που έχουν βρεθεί στο "στόχαστρο" και έχουν σοκάρει με τις υποθέσεις τους όλο το πανελλήνιο.

nefeli orfanou

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού, γνωστή κυρίως από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές σήριαλ “Ρετιρέ” της δεκαετίας του 90, για τους Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη. Οι δηλώσεις της ηθοποιού έχουν ξεκάθαρα “victim blaming” χαρακτήρα, επιρρίπτοντας δηλαδή ευθύνες στα θύματα.

Ειδικότερα, η Ελληνίδα ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΙ και εκτός από την επίρρηψη ευθυνών στα θύμαα δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο των δύο ηθοποιών, (Φιλιππίδη-Λιγνάδη).

Μεταξύ άλλων, τόνισε: “Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, ούτε θέλω να το ψάξω και ούτε και με ενδιαφέρει. Με τον Πέτρο ήταν μια εποχή που κάτι έχει συμβεί και είχα πολλά χρέη και μου είπε ο δικηγόρος μου πως αν δεν δώσω κάποια, μπαίνω φυλακή. Κλείστηκα στο καμαρίνι και πλάνταξα στο κλάμα.

«Εκείνη την ώρα μπήκε ο Πέτρος μου λέει τι συμβαίνει ποιος σε πείραξε;”. Μου έδωσε διπλό μισθό και όταν πήγα να του τα δώσω, μου τα πέταξε. Δεν θέλω να κατηγορήσω ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε αυτή τη διαδικασία. Έχω δει όμως και το “Πέτρο τι κάνεις” (σσ με λάγνα φωνή). Ο Πέτρος τι να σου κάνει μετά από αυτό;

Εγώ αυτά τα πράγματα τα είχα διαχωρισμένα. Από εδώ το ψωμί από εκεί το κρεβάτι. Εγώ γιατί δεν υπέστην βιασμό; Και ήμουν σε ηλικία που θα μπορούσαν να με περάσουν στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν έγινε; Μου πρότειναν και εμένα να βγούμε αλλά έλεγα πως είμαι σε σχέση. Οπότε, εγώ προσωπικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις και για τους δύο”.

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

Κασσελάκης 2

Κασσελάκης για Τέμπη: Ζητώ την επίσπευση των ερευνών μετά τις νέες πληροφορίες για το ξυλόλιο

«Υπήρχε παράνομη μεταφορά υλικού από την εμπορική αμαξοστοιχία; Ανιχνεύτηκε ξυλόλιο και πιθανώς λοιπές ουσίες στα…

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

κουτσουμπας

Οι «bro» του ΚΚΕ-Ο Κουτσούμπας συνάντησε το συνδικάτο της Amazon, και τον Κρις Σμολς που φορούσε καπελάκι του ΠΑΜΕ (video)

Ο διάσημος συνδικαλιστής που τον κέρδισε ο Κουτσούμπας