Newsroom

Newsroom

Έμεινε στη Μπαρτσελόνα ο Μέσι

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει αλλά η Μπαρτσελόνα δεν τον αφήνει - Καταστροφική χαρακτήρισε τη διοίκηση Μπαρτομέου  

mesi

Βόμβες έριξε ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξη που έδωσε στο goal.com. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ επιτέλους μίλησε και δήλωσε ξεκάθαρα ότι θέλει να φύγει αλλά ότι δεν του το επιτρέπει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Κι ως εκ τούτου μένει διότι δεν θέλει να πάει στα δικαστήρια με το κλαμπ όπου πέρασε μια ζωή. Ο Μέσι ξεκαθάρισε ότι είχε ενημερώσει τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα κατά τη διάρκεια της σεζόν ότι θέλει να φύγει και μάλιστα τότε ο πρόεδρος του συλλόγου Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου του είχε πει ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Ο Μέσι χαρακτήρισε καταστροφική τη διοίκηση του Μπαρτομέου…

«Δεν είμαι ευτυχισμένος στην Μπαρτσελόνα. Ήθελα να φύγω τώρα, κάτι για το οποίο ενημέρωσα την διοίκηση. Ωστόσο, αυτή δεν μου επέτρεψε να φύγω με κανέναν τρόπο. Ως εκ τούτου θα μείνω μόνο για μην μπω σε μία νομική αντιδικία με το κλαμπ. Το γεγονός ότι η ηγεσία της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα χέρια του Μπαρτομέου είναι μία αληθινή καταστροφή» είπε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κανένα πρότζεκτ στον σύλλογο, απλώς κλείνουν τρύπες»…

 

«Εκλαιγαν όλοι στο σπίτι»

«Οταν είπα στη γυναίκα μου και στα παιδιά ότι θέλω να φύγω ήταν ένα δράμα. Τα παιδιά στο σπίτι έκλαιγαν, όλοι έκλαιγαν, δεν ήθελαν να φύγουν από την Βαρκελώνη, δεν ήθελαν να αλλάξουν σχολείο. Ηταν πολύ σκληρό» είπε περιγράφοντας όσα έγιναν στο σπίτι του όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα.

«Θεωρούσα και ήμουν σίγουρος ότι ήμουν ελεύθερος για να φύγω. Ο πρόεδρος πάντοτε έλεγε ότι στο τέλος της σεζόν θα μπορούσα να αποφασίσω αν θα μείνω ή αν θα φύγω. Τώρα μου λένε ότι δεν ενημέρωσα πριν από τις 10 Ιουνίου, όταν είναι γνωστό ότι στις 10 Ιουνίου παίζαμε για το πρωτάθλημα στο μέσο αυτού του απαίσιου κορονοϊού που άλλαξε τα δεδομένα σε όλη τη σεζόν» είπε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρόκειται να συνεχίσω στο κλαμπ. Τώρα θα συνεχίσω στον σύλλογο γιατί ο πρόεδρος μου είπε ότι ο μόνος τρόπος για να φύγω είναι να πληρώσω 700 εκατ. ευρώ, τη ρήτρα. Κι αυτό είναι απίθανο».

Και πρόσθεσε εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους γιατί δεν σκοπεύει φύγει τώρα: «Υπήρχε κι άλλος τρόπος, να πάω δικαστικά. Αλλά δεν θα πήγαινα ποτέ στα δικαστήρια εναντίον της Μπαρτσελόνα γιατί είναι ο σύλλογος που αγαπώ. Μου έδωσε τα πάντα από τότε που έφτασα. Είναι η ομάδα της ζωής μου και έφτιαξα τη ζωή μου εδώ. Η Μπάρτσα μου έδωσε τα πάντα, όπως κι εγώ τα έδωσα όλα. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να πάω την Μπάρτσα στα δικαστήρια».

 

«Καλύτερα για όλους αν έφευγα»

Μιλώντας για τη συζήτηση που είχε με τον μεγάλο του γιο Ματέο εξομολογήθηκε πως ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή. «Ο Ματέο είναι ακόμη μικρός και δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει να πηγαίνεις κάπου αλλού και να προσπαθείς να φτιάξεις αλλού τη ζωή σου για μερικά χρόνια. Ο Τιάγκο όμως είναι μεγαλύτερος. Ακουσε κάτι στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και με ρώτησε. Δεν ήθελα να ξέρει ότι αναγκαζόμαστε να φύγουμε, να πάει σε νέο σχολείο ή να κάνει νέους φίλους» είπε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Εκλαιγε και έλεγε να μην φύγουμε. Ηταν κάτι πολύ σκληρό και δύσκολο για εμένα. Το καταλαβαίνω. Μου συνέβη κι ήταν μια δύσκολη απόφαση».

Επίσης, είπε: «Αγαπώ την Βαρκελώνη και δεν πρόκειται να βρω πουθενά καλύτερο μέρος. Παρ’ όλα αυτά έχω το δικαίωμα να αποφασίσω. Επρόκειτο να κοιτάξω για νέους στόχους, νέες προκλήσεις. Και την επόμενη ημέρα θα επέστρεφα γιατί εδώ στη Βαρκελώνη τα έχω όλα. Ο γιος μου, η οικογένειά μου, μεγάλωσαν εδώ κι είναι από εδώ. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να θέλω να φύγω. Το χρειαζόμουν, το χρειαζόταν κι ο σύλλογος και θα ήταν καλύτερα για όλους. Η γυναίκα μου, παρ’ όλο που πονούσε η ψυχή της, με στήριξε».

«Η Μπάρτσα η ομάδα της ζωής μου, ποτέ απέναντί της στο δικαστήριο»

Στη συνέχεια, ο Μέσι δεν παρέλειψε να στρέψει τα βέλη του και προς τον πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου. «Πίστευα, ήμουν σίγουρος δηλαδή, πως ήμουν ελεύθερος να φύγω. Ο πρόεδρος άλλωστε πάντα μου έλεγε πως στο τέλος της σεζόν θα είμαι ελεύθερος να αποφασίσω αν θέλω να μείνω ή όχι. Τώρα στάθηκαν στο γεγονός ότι δεν το είπα πριν τις 10 Ιουνίου. Ήταν ένα διάστημα που προσπαθούσαμε ακόμα για το πρωτάθλημα,  στη μέση της πανδημίας του κορονοϊού», είπε ο Αργεντινός «μύθος» και πρόσθεσε:

«Κι αυτός είναι ο λόγος που θα συνεχίσω στην ομάδα. Τώρα θα συνεχίσω στην ομάδα γιατί ο πρόεδρος μου είπε πως θα φύγω μόνο αν πληρωθεί η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και αυτό είναι αδύνατο».

Όσο για το αν υπήρχε άλλος τρόπος για να φύγει ο Μέσι; Τα πράγματα για εκείνον ήταν ξεκάθαρα. Δεν θα διάλεγε ποτέ να οδηγηθεί σε δικαστική διαμάχη με τη Μπαρτσελόνα. «Υπήρχε άλλος δρόμος. Να πάμε σε δίκη. Δεν θα πήγαινε ποτέ στο δικαστήριο απέναντι στη Μπάρτσα, είναι η ομάδα που αγαπάω, μου έδωσε τα πάντα από όταν ήρθα. Είναι το κλαπ της ζωής μου. Εδώ έφτιαξα τη ζωή μου».

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν τα… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο (video)

Περιστέρι

Μετά τις μπουνιές στην ελληνική Βουλή εμφανίστηκαν τα… περιστέρια στο Ευρωκοινοβούλιο (video)

Δύο πρωτοφανή περιστατικά έγιναν την ίδια μέρα στον ελληνικό και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

Παπαδάκης Αναστασοπούλου

Παπαδάκης: Νευρίασε με την Αναστασοπούλου on air – «Όλη την ώρα σε βλέπω να δυσανασχετείς» (video)

«Μιλάω κι εγώ, μιλάς κι εσύ, μη δυσανασχετείς», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης απευθυνόμενος στη Μαρία…

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

ΤΕΜΠΗ Ατυ

Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Η αντεισαγγελέας εφετών Λάρισας «βάζει στην θέση της» την εισαγγελέα Ειρήνη Κεχαγιά και διατάσσει την…