Newsroom

Newsroom

Έμεινε παράλυτος ο ήρωας οπαδός της Γουέστ Χαμ που προστάτευσε φιλάθλους και παιδιά από δεκάδες χούλιγκαν

Μετά από εγκεφαλικό που υπέστη στη δουλειά του

AP23259533079173

Τον περασμένο Μάιο ένας οπαδός της Αγγλικής ομάδας Γουέστ Χαμ είχε γίνει viral καθώς ολομόναχος είχε καταφέρει να αποκρούσει επίθεση από δεκάδες χούλιγκαν της Ολλανδικής Άλκμααρ, όταν αυτοί προσπάθησαν να εισβάλουν σε κερκίδα που αποτελούταν από οικογένειες με παιδιά που απλά είχαν πάει να δούνε το ματς.

 

Ο Κρις Νολ, όπως είναι το όνομα του είχε γίνει σύνθημα, σύμβολο, ακόμα και φιγούρα τύπου Χαλκ για αυτή την ηρωική του πράξη, με αρκετούς να του απονέμουν το τρόπαιο «Οπαδός της χρονιάς».

Η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς όπως έγινε γνωστό ο άνθρωπος αυτός κατά τη διάρκεια της δουλειάς του υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έμεινε παράλυτο απ’ τη δεξιά του πλευρά, με τους οπαδούς της αγαπημένης του ομάδας να βγάζουν ανακοίνωση και να κάνουν έρανο ώστε να καταφέρει να έχει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα που του αρμόζει.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την ηρωική του πράξη κατά τη διάρκεια του ημιτελικού της Γουέστ Χαμ εναντίον της Αλκμάαρ. Ο μυστηριώδης θρύλος με την πράσινη μπλούζα βρέθηκε σε μια κατάσταση που άλλαξε τη ζωή του.

Ενώ εργαζόταν, υπέστη εγκεφαλικό. Με μεγάλη λύπη και βαριά καρδιά λέμε ότι αυτός ο σπουδαίος, δυνατός άνδρας είναι τώρα παράλυτος στη δεξιά πλευρά του σώματός του και αυτό έχει επηρεάσει δραστικά την ομιλία του. Οι γιατροί είναι βέβαιοι ότι με τη σωστή φροντίδα και υποστήριξη θα ξεπεράσει το πρόβλημα, αλλά αυτό θα μπορούσε να πάρει μήνες ή και χρόνια.

Οι οπαδοί της Αλκμάαρ έσπασαν έναν φράχτη και ξεκίνησαν βάναυση επίθεση σε μια μικρή ομάδα οικογενειών των παικτών και οπαδών της Γουέστ Χαμ. Ο οπαδός ποτέ δεν έκανε ένα βήμα προς τα πίσω και κράτησε την επίθεση σχεδόν μόνος του»

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Καταγραφή 2

Άστον Βίλα: Φίλαθλος έπαθε ανακοπή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό – Η γυναίκα διασώστης που του έσωσε τη ζωή

Δραματικές στιγμές στο Villa Park πριν το παιχνίδι της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό