«Υπηρετώ τον Μητσοτάκη και την κυβέρνηση»… ομολογούν ανοιχτά πλέον εμβολιασμούς-ρουσφέτια

Μετά το σκάνδαλο με τον προκλητικό εμβολιασμό του «γαλάζιου» δημοσιογράφου και υμνητή του πρωθυπουργού τώρα ήρθε και η ομολογία. Ή μάλλον η εξήγηση...

5224780

Πιστός στο κόμμα και στον πρόεδρο μέχρι το τέλος ο υπεύθυνος του κέντρου Υγείας στην Κέρκυρα.  

Γιατί μπορεί μετά το σκάνδαλο με τον εμβολιασμό του προέδρου του ΔΣ του CorfuTV και «αγιογράφου» του Κ. Μητσοτάκη, Διονύση Μάμαλου, ο Κικίλιας να αναγκάστηκε να ξηλώσει τον Αλέξανδρο Γαρδικιώτη, αυτός όμως παραμένει ακλόνητος στρατιώτης της παράταξης.

Ο υπεύθυνος του κέντρου Υγείας, Αλέξανδρος Γαρδικιώτης, μίλησε στην τηλεόραση του Open και ισχυρίστηκε ότι εφόσον περίσσεψε μια δόση από τον προγραμματισμένο εμβολιασμό, τη χορήγησε στον Δ. Μάμαλο και για να μην πάει «χαμένη» αλλά και γιατί… «με αυταπάρνηση υπηρετεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση».

Άθελα του ή σκόπιμα ο Αλέξανδρος Γαρδικιώτης ομολόγησε ότι την ίδια στιγμή που οι πολίτες περιμένουν με αγωνία τον πολυπόθητο εμβολιασμό, κάποιοι εμβολιάζονται παράτυπα επειδή διατηρούν άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. 

«Μα καλά σε όλη την Κέρκυρα δεν βρήκατε έναν υγειονομικό ή κάποιον από τα σώματα ασφαλείας για να εμβολιαστεί με τη δόση που περίσσεψε και επιλέξατε τον δημοσιογράφο», ρωτά με απορία ο παρουσιαστής της εκπομπής για να λάβει την προκλητική απάντηση από τον Αλέξανδρο Γαρδικιώτη: «Εγώ, κύριοι, υπηρετώ την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη»

Πριν την επική ατάκα ο κ. Γαρδικιώτης εξανέστη γιατί κατά τον ίδιο δεν έκανε και κάνα έγκλημα. «Όταν είδαμε ότι υπάρχουν μέσα στην κοινωνία της Κέρκυρας άνθρωποι που ήθελαν να εμβολιαστούν γιατί ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, είπαμε όποιος μπορεί και είναι κοντά και μπορεί να προσέλθει στο Κέντρο Υγείας, να τον εμβολιάσουμε. Αν αυτό ήταν έγκλημα και έτυχε να είναι δημοσιογράφος;», τόνισε απελπισμένος.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αποκαλύψεις του documentonews.gr και του Μάκη Νοδάρου επιβεβαίωσαν τις δήθεν «φήμες» που θέλουν να εμβολιάζονται «με μέσον» και κατά παράβαση του ισχύοντος πρωτοκόλλου προτεραιότητας για τον covid 19, διάφοροι επώνυμοι, φίλοι η παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, έφεραν στη δημοσιότητα

Συγκεκριμένα, με βάση τις καταγγελίες αλλά και τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα www.apokalypseis.com, ανάμεσα στα δεκαοχτώ συνολικά άτομα που εμβολιάστηκαν εκείνη την ημέρα στην Κέρκυρα ήταν και ο φίλα προσκείμενος στην Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, δημοσιογράφος – εκδότης, πρόεδρος του ΔΣ Corfu TV Διονύσης Μάμαλος.

Ο εμβολιασμός του κ. Μάμαλου, ο τελευταίος που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα στις 6,48 μ.μ., προκάλεσε εντονότατες αντιδράσεις και αρνητικά σχόλια στην τοπική κοινωνία αλλά και στον ιατρικό κόσμο της περιοχής, καθώς δεν πληρούσε καμία απολύτως προϋπόθεση προκειμένου να εμβολιαστεί κατ εξαίρεση και κατά προτεραιότητα έναντι των συμπολιτών του.

601912f7825e637152539462
 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…