Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες (21/05)στις 8.00 περίπου το βράδυ ενώ έκανε τζόγκινγκ στο πάρκο του Μάνεντορφ, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. 

«Το απόγευμα της Τρίτης, μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν άνδρα στο Μάνεντορφ», δήλωσε η αστυνομία του καντονιού της Ζυρίχης.

«Περαστικοί ανέφεραν την παρουσία ενός γυμνού άνδρα στο Alma Park που φώναζε και επιτέθηκε σωματικά σε άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε η αστυνομία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που έφτασαν γρήγορα στο σημείο βρήκαν  βαριά τραυματισμένη τη γυναίκα και πεσμένη στο έδαφος.

Παρά την άμεση ανάνηψη, η γυναίκα πέθανε από τα σοβαρά τραύματά της.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης στο σημείο η αστυνομία εντόπισε έναν 19χρονο Ελβετό, που πιστεύεται ότι είναι ο δράστης και ο οποίος συνελήφθη.

Οι αρχές αναζητούν την ταυτότητα του θύματος και διερευνούν αν γνώριζε το δράστη. Μετά την αστυνομική ανάκριση, ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα για σοβαρά εγκλήματα βίας.

Το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Ζυρίχης συγκέντρωσε τα αποδεικτικά στοιχεία. Στην έρευνα συμμετέχει και το Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης.

Το Πάρκο Άλμα περιβάλλει τη βίλα Άλμα, μια νεογοτθική κατοικία που κατασκεύασε ο βιομήχανος Εμίλ Στάουμπ, ο οποίος μετέτρεψε την οικογενειακή επιχείρησή του στη σημαντικότερη βιομηχανία δερμάτινων ειδών της Ελβετίας. Η βίλα Άλμα φέρει το όνομα της συζύγου του, η οποία πέθανε το 1970, 41 χρόνια μετά τον θάνατό του. Η έπαυλη πουλήθηκε από τους κληρονόμους της και μετατράπηκε σε οίκο ευγηρίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ερμού: Επίθεση με μπουνιές σε κοπέλα μέρα μεσημέρι – Συνελήφθη ο δράστης (video)

Ένταση στην ΕΡΤ ανάμεσα σε Αρβανίτη και Παπαχλιμίντζο: «Ο εθνικός αρχισυντάκτης δεν αφήνει να διαβάσετε αυτό που σας έδωσα» (video)

«Αν η Κέιτ Μπλάνσετ ήταν Ελληνίδα» – Το σχόλιο που κάνει θραύση στα social media

Γιατί το 2 είναι ο «μαγικός» αριθμός των Ευρωεκλογών – Το σενάριο που θα φέρει πολιτικό restart