Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό συνέβη στην Ελβετία, με άνδρα να κάνει επίθεση με μαχαίρι στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Βίντερτουρ, και να τραυματίζει συνολικά τέσσερα άτομα, τα δύο από αυτά σοβαρά.
Στο σημείο έχει στηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, ενώ το κίνητρο της επίθεσης παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ακούστηκε να φωνάζει «Αλλάχου Άκμπαρ» κατά τη διάρκεια του περιστατικού.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 08:30 το πρωί της Πέμπτης (28/05).
Όπως αναφέρει η εφημερίδα 20 Minuten την ώρα της επίθεσης ομάδα μαθητών περνούσε από τον σταθμό, ενώ η δασκάλα τους φέρεται να στάθηκε μπροστά από τα παιδιά για να τα προστατεύσει.
Διαβάστε επίσης:
«Θέλω να πεθάνω»: Η ιστορία της 56χρονης Wendy που ενώ είναι υγιής θα κάνει ευθανασία στην Ελβετία
Ελβετία: Κλείνει την πρεσβεία της στο Ιράν για λόγους ασφαλείας
Έξι νεκροί και 3 τραυματίες από φωτιά σε λεωφορείο στην Ελβετία – «Ένας άνδρας αυτοπυρπολήθηκε»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια