Νέο τρολάρισμα Τσίπρα για Μητσοτάκη: «Ελπίζω να μην πήγε σε καμιά γειτονιά της Αθήνας»

Η νέα συνήθεια που φαίνεται ότι έχει αποκτήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να απέχει από τα κοινοβολευτικά του καθήκοντα δεν έμεινε ασχολίαστη από τον πρωθυπουργό ο οποίος με το ξεκίνημα της τοποθέτησής του στη Βουλή έκανε αιχμηρό σχόλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

έδρανο

Συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει εγκαινιάσει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την απουσία του στη συζήτηση και ψήφιση του μέτρου μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών για αγρότες, αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες, επέλεξε να απέχει και από τη συζήτηση για το κοινωνικό μέρισμα, για τη μείωση της φορολογίας σε νομικά πρόσωπα αλλά και για τη σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ.

Μάλιστα, εξαιτίας της όχι και τόσο επιτυχημένης εμφάνισής του στην Κυψέλη και τα κοσμικά δείπνα τα οποία έδωσαν τροφή για άφθονα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αλέξης Τσίπρας «τρόλαρε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη σημειώνοντας ότι καλό θα ήταν να μην χαρίσει και πάλι στον κόσμο «ευτράπελες στιγμές». 

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας αντικρύζοντας τα «γαλάζια»  απευθύνθηκε στον Κώστα Τσιάρα λέγοντάς του: «Βλέπω κύριε Τσιάρα κάθεστε στη θέση του αρχηγού σας. Δεν θα έρθει και σήμερα. Ελπίζω να μην έχει επιλέξει να πάει σε καμία γειτονιά της Αθήνας και μας χαρίσει ευτράπελες στιγμές.

Αλλά είναι λογικό να μην έρθει, γιατί είναι άλλη μία μέρα που στο ελληνικό κοινοβούλιο τηρώντας απαρέγκλιτα και απολύτως τις δεσμεύσεις μου στη ΔΕΘ, φέρνουμε προς ψήφιση μέτρα θετικά, μέτρα ελάφρυνσης».

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…