Newsroom

Newsroom

Ελληνική Λύση: Διαφωνεί με την απαγόρευση των μαθητικών παρελάσεων – Επικαλείται τον… αντιφασισμό

Θα μας τρελάνει το κόμμα του Βελόπουλου

5006894

Την αντίθεσή της με την απαγόρευση των μαθητικών παρελάσεων σε ορισμένες περιοχές της χώρας, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων του κορoνοϊού, εκφράζει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Η απόδοση τιμής στους ήρωες της αντίστασης κατά του φασισμού και του ναζισμού, δια των παρελάσεων, είναι ύψιστη εθνική υποχρέωση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και προσθέτει.

«Η κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων με πολιτικές αποφάσεις, είναι καταχρηστική και συνιστά απρέπεια στην μνήμη όσων θυσιάστηκαν για την πατρίδα και την ελευθερία».

Υπενθυμίζεται πως τα τελευταία 24ωρα έχουν αποφασιστεί πολλές ματαιώσεις παρελάσεων λόγω της νέα έξαρσης της πανδημίας, με τελευταίο παράδειγμα το νομό Κιλκίς που ούτε εκεί θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Από χθες είχε ανακοινωθεί, πως ματαιώνονται οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την περιφέρεια Θεσσαλίας. Στη συνέχεια έγινε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθούν οι παρελάσεις σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Σημειώνεται ότι οι πρώτες ματαιώσεις παρελάσεων είχαν αποφασιστεί για  Ημαθία, Πιερία και στη συνέχεια Πέλλα. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…