ΔΚ

Δημήτρης Κανελλόπουλος

Ελληνική Αστυνομία σαν τη «Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή»

Η αστυνομία του Χρυσοχοΐδη θυμίζει όλο και περισσότερο τις ταινίες

5189369

Με τις δύο τεράστιες επιτυχίες που είχε η Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, θύμισε όλο και περισσότερο τις ταινίες «Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή».

1) Το σχέδιο με τους κλειστούς σταθμούς Μετρό είχε φτιαχτεί μέρες τώρα. Στις 12 το μεσημέρι κλείνουμε 5-6 σταθμούς Μετρό ώστε να αποτρέψουμε όποιον κόσμο σκεφτόταν να κατέβει στο κέντρο. Και θα τους κρατήσουμε κλειστούς όσο πάει, μέχρι και αργά το βράδυ αν χρειαστεί.

Καταπληκτικό σχέδιο. Απλώς δεν σκέφτηκαν πως κάποιοι, όπως το ΚΚΕ, μπορεί να οργάνωναν συγκέντρωση πριν τις 12 το μεσημέρι. Ετρεχε μετά η Ελληνική Αστυνομία να κλείσει άρον-άρον τους σταθμούς πιο νωρίς, πριν τις 11. Η συγκέντρωση όμως είχε ήδη γίνει και είχε τελειώσει μάλιστα.

2) Το σχέδιο από τους στρατηγούς της αστυνομίας και τον αρχιστράτηγο υπουργό Προστασίας του Πολίτη έμοιαζε φοβερό. Αλληλοσυγχαίρονταν μεταξύ τους. Γεμίζουμε την Αθήνα με 6 χιλιάδες αστυνομικούς (υγειονομική βόμβα αλλά τέλος πάντων), πιάνουμε τα κατάλληλα πόστα, βάζουμε και drones να πετούν και διαλύουμε κάθε σκέψη για συγκέντρωση. Από νωρίς το πρωί δεν αφήνουμε ούτε εκατοστό δρόμου ελεύθερο γύρω από το πολυτεχνείο, τιγκάρουμε και το Σύνταγμα με αστυνομία, τα Εξάρχεια και την Πανεπιστημίου και δεν αφήνουμε κανέναν να κινηθεί. Και όσο περνάει η ώρα, μεταφερόμαστε προς την Αμερικανική Πρεσβεία, να καλύψουμε κι εκεί την περιοχή τις απογευματινές ώρες.  

Καταπληκτικό σχέδιο. Απλώς δεν σκέφτηκαν πως κάποιοι, όπως το ΚΚΕ, μπορεί να έκαναν το αντίθετο και να ακολουθούσαν ανάποδη πορεία. Ετσι, στις 10 το πρωί, 6 χιλιάδες όργανα «προστάτευαν» από συγκεντρώσεις όλη την υπόλοιπη Αθήνα εκτός από την πιο «hot» περιοχή της πρεσβείας που έκανε συγκέντρωση το ΚΚΕ και την οποία, σύμφωνα με το καταπληκτικό σχέδιο, θα την προστάτευαν από τις 3 το μεσημέρι και μετά.

Κλουζό.

Πηγή: Η Εφημερίδα των Συντακτών

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

ΓΑΖΑ ΒΡΕΦΟΣ

Γάζα: Έβγαλαν ζωντανό έμβρυο από την κοιλιά της εγκύου μητέρας του που σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό (video)

Υπεράνθρωπες οι προσπάθειες των γιατρών, από την στιγμή που αντιλήφθηκαν ότι χτυπούσε η καρδιά του.