Ελληνική αστυνομία, Ελληνική δικαιοσύνη: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε…

Η Ελληνική δικαιοσύνη είναι τυφλή και εμπλουτισμένη με διπλάσιο αμονιαζόλ: Λευκαίνει και απολυμαίνει σε βάθος...

5408573

Νίκος Σαμπάνης. Δεκαοκτώ ετών. Είκοσι γράφουν οι φυλλάδες της ντροπής. Ο θάνατος στα είκοσι είναι αποδεκτός. Στα δεκαοκτώ προβληματίζει.

Μαρία Απατζίδη. Bουλευτής του ΜέΡα25. Κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας για τον θάνατο του Νίκου Σαμπάνη, δέχτηκε επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ, την χτύπησαν και της μαύρισαν το μάτι. Για τον πρόεδρο της Βουλής κύριο Αναστάσιο Τασούλα δεν τρέχει τίποτα. Βουλευτής με «βουλωμένο» μάτι από επίθεση αστυνομικών; Φυσιολογικό. Πάμε παρακάτω.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει τη στιγμή που ένας αστυνομικός των ΜΑΤ με το γκλοπ του σπάει το τζάμι καταστήματος στα Εξάρχεια. Ακούγεται μια κοπέλα να τον ρωτάει «τι κάνεις, είσαι τρελός»; Με τον αστυνομικό των ΜΑΤ να απαντά «ναι, είμαι τρελός».

Ο δικηγόρος κύριος Βασίλης Αρχιμανδρίτης κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Τρίτη στο κέντρο της Αθήνας κατήγγειλε ότι «άνδρας των ΜΑΤ μου έριξε μπουνιά στο πρόσωπο». Όταν αμέσως μετά δήλωσε στους άνδρες των ΜΑΤ ότι είναι δικηγόρος έλαβε την απάντηση, «στ’ αρχ..ια μου τι είσαι ρε», ενώ ο επικεφαλής δίνει την εντολή σε υφιστάμενό του, «διώξε τον μα..κα».

Το πράγμα έχει ξεφύγει. Ένστολοι χούλιγκανς, ανεξέλεγκτοι αλήτες, βρίζουν, προπηλακίζουν, τρομοκρατούν. «Στ’ αρχ..ια μου τι είσαι ρε», «διώξε τον μα..κα». Ένστολοι τραμπούκοι χτυπάνε και μαυρίζουν το μάτι της βουλευτού Μαρίας Απατζίδη και ρίχνουν μπουνιά στο πρόσωπο του δικηγόρου Βασίλη Αρχιμανδρίτη.

Εδώ και καιρό φωνάζουμε μαζέψτε τους. Δεν τους μαζεύουν. Αντίθετα οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη, του Τάκη Θεοδωρικάκου και του Νίκου Ρωμανού διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, τους δικαιολογούν και τους ενθαρρύνουν.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Η ΝΔ θα συνεχίσει να παίζει στα όρια του κράτους και του παρακράτους. Τα μόνα που μπορεί να πουλήσει στη κοινωνία είναι ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, το μίσος και η κρατική βία. Εκφοβισμό, τρομοκρατία, μπατσοκρατία. Αυτά διαθέτει, αυτά πουλάει. Θα το πάει έτσι μέχρι τέλους. Είτε με τον Χρυσοχοΐδη, είτε με τον Θεοδωρικάκο το παραμύθι είναι το ίδιο. Ένοχοι είναι οι «γύφτοι», οι λαθρομετανάστες, οι μπαχαλάκηδες. Ένοχος είναι όποιος τους αμφισβητεί και αντιστέκεται. Οι γιατροί, οι εκπαιδευτικοί, η νεολαία.

Μετατρέπουν τα νέα παιδιά, τους νέους αστυνομικούς σε μπάτσους που πυροβολούν στο ψαχνό και σκοτώνουν. Τα παιδιά που έγιναν αστυνομικοί για οκτακόσια ευρώ, μαθαίνουν ότι εχθρός τους είναι η κοινωνία. Και πυροβολούν με μίσος ότι θεωρούν εχθρό τους. Και μπορεί να τον σκοτώσουν.

Πριν από λίγο καιρό στα γεγονότα της Νέας Σμύρνης, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίστηκε ο Αλέξανδρος Μ. ο λεγόμενος «Ινδιάνος». Κατηγορούνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού, ενώ από βίντεο προέκυπτε ότι όχι μόνον δεν συμμετείχε στην ενέργεια κατά του αστυνομικού, αλλά εκείνον τον χρόνο έπαιζε μπάσκετ με φίλους του στην Ελευσίνα. Έμεινε στη φυλακή προφυλακισμένος για επτά μήνες.

Χτες με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι επτά αστυνομικοί που συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα που οδήγησε στον θάνατο τον Νίκο Σαμπάνη.

Σύμφωνα με την δικαιοσύνη ο Αλέξανδρος Μ. ο «Ινδιάνος», ήταν επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια και έπρεπε να προφυλακιστεί. Οι επτά αστυνομικοί που κατηγορούνται για τον θάνατο του Νίκου Σαμπάνη, αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους…

Η Ελληνική δικαιοσύνη είναι τυφλή και εμπλουτισμένη με διπλάσιο αμονιαζόλ: Λευκαίνει και απολυμαίνει σε βάθος. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

Κασσελάκης 1

Κασσελάκης: «Ξέμεινε» στην Αστυπάλαια και του τραγούδησαν το «Bella Ciao» σε ταβέρνα (video)

«Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των…

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

fourthiotis 45 0

Συνελήφθη ο παρουσιαστής Κώστας Μιναρετζής για απόπειρα εκβίασης – Αναζητείται ο Μένιος Φουρθιώτης

Δικογραφία σε βάρος του 56χρονου παρουσιαστή Κώστα Μιναρετζή και του 39χρονου εκδότη Μένιου Φουρθιώτη, σχηματίστηκε…