Newsroom

Newsroom

Έλληνας εργαζόμενος στο Κίεβο: Ο πρέσβης μας εγκατέλειψε και την κοπάνησε

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο Γιάννης Στασινόπουλος που βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στο Κίεβο και έχει εγκλωβιστεί. Ο Έλληνας εργαζόμενος σε επικοινωνία που είχε το documentonews, ανέφερε ότι ο Έλληνας πρέσβης Βασ. Μπουρνόβας, τους είπε να μείνουν  και αυτός έφυγε

1000 30

«Ο Έλληνας πρέσβης στο Κίεβο Βασ. Μπουρνόβας, μας είπε μείνετε και αυτός έφυγε, και άφησε πίσω του 25 Έλληνες να προσπαθούν να γλιτώσουν όπως – όπως από τις βόμβες και τις εκρήξεις.»

Αυτό καταγγέλλει στο Documento o Γιάννης Στασινόπουλος που βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους σε προάστιο του Κιέβου και τώρα προσπαθεί να φτάσει οδικώς στα ρουμανικά σύνορα.

Ήταν απαράδεκτος, μας είπε να μείνουμε και αυτό την κοπάνησε με λίγα άτομα. Εμείς, περίπου 25 Έλληνες, μείναμε στο Κίεβο και δεν ξέραμε από που να φύγουμε, τόνισε. Και συνέχισε:

«Τα δύο προξενεία, της Οδησσού και της Μαριούπολης, αν και στην πρώτη γραμμή του πολέμου, παρέμειναν ανοιχτά. Πάλι καλά που νοιάστηκε η κυπριακή πρεσβεία και αναζήτησε όλους τους Έλληνες που ξέμειναν στο Κίεβο για να τους απομακρύνει με λεωφορείο. Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές. Νιώθουμε οργή για την εγκατάλειψη.»

Πρόσθεσε ακόμα ότι θα προσπαθήσει να φτάσει στο Βουκουρέστι και από εκεί αεροπορικώς θα έρθει στην Αθήνα.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…