Έλληνες: Το πρωί ομοφοβικοί, το βράδυ βλέπουν πορνό με διεμφυλικές!

Το νομοσχέδιο για την αναγνώριση της ταυτότητας φύλου ήταν αφορμή για να εκδηλωθεί ένα χυδαίο ομοφοβικό παραλήρημα που στοχοποίησε τα διεμφυλικά άτομα.

NewsRoom 17/10/2017 | 15:27

Γράφει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος

Πόση υποκρισία μπορεί να ενέχει το μένος εναντίον μιας κοινότητας τόσο μικρής και ανίσχυρης; Την απάντηση δίνει με ακριβή στοιχεία η Google Analytics που καταγράφει σε απόλυτους αριθμούς τις επισκέψεις και τις αναζητήσεις των χρηστών του ίντερνετ.

Τι πιο αντιπροσωπευτικό ως δείγμα σεξουαλικής δραστηριότητας από τις προτιμήσεις των Ελλήνων στο πορνό; Αφού το 90% των πολιτών στο δυτικό κόσμο παρακολουθεί πορνό στο διαδίκτυο ήδη πριν από τα 18 χρόνια. Πρόσφατα το Pornhub, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ελεύθερου διαδικτυακού πορνό, έδωσε στη δημοσιότητα τα αναλυτικά στοιχεία για τους χρήστες στην Ελλάδα το 2016.

Πρωταθλητές οι Έλληνες!

Στην 7η θέση των top κατηγοριών που αναζήτησαν και παρακολούθησαν οι Έλληνες είναι αυτή των «shemales», όρος που χρησμοποιείται στη βιομηχανία του σεξ για πρόσωπα με εμφανή διαφοροποίηση μεταξύ ανατομικού και κοινωνικού φύλου! Ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι αναζητήσεις για «shemales» στην Ελλάδα παρουσιάζουν αύξηση κατά 36% σε σχέση με τον υπόλοιπο πλανήτη το 2016.

Το στοιχεία είναι αδιάσειστα και αποστομωτικά. Εξάλλου δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι οι αναζητήσεις προέρχονται από τα διεμφυλικά άτομα, ο μικρός αριθμός των οποίων είναι αδύνατο να επηρεάσει οποιαδήποτε στατιστική ή από gay άτομα που είναι μόλις το 5,4% των χρηστών πορνό στο ελληνικό ίντερνετ.

Ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη προέκυψε όταν αναζητήσαμε τα analytics του Pornhub για όλο τον πλανήτη όπου καταγράφονται με ακρίβεια οι διεμφυλικές (transgender) αναζητήσεις. Η Ελλάδα λοιπόν είναι 10η στον κόσμο και 3η στην ΕΕ σε αναζητήσεις πορνό με διεμφυλικά άτομα!

Είναι τόσοι πολλοί Έλληνες «ανώμαλοι»;

Πολιτικοί, ιεράρχες και δημοσιογράφοι ισχυρίζονται ότι η ομοφυλοφιλία είναι «βαριά ασθένεια» και «ανωμαλία» αλλά το ποίμνιό τους έχει μάλλον αρκετές «ανωμαλίες». Αφού τόσοι Έλληνες υπερβάλλουν σε ομοφοβία, σεξιστικά στερεότυπα και θρησκευτικό καθωσπρεπισμό, ποιοι στο διάολο ξημερώνονται στο ίντερνετ παρακολουθώντας πορνό με διεμφυλικές;

Τα στοιχεία από τις σεξουαλικές αναζητήσεις των Ελλήνων δείχνουν περίτρανα ότι τα διεμφυλικά άτομα υπάρχουν και είναι αποδεκτά πέραν πάσης αμφιβολίας στον ιδιωτικό χώρο. Στο δημόσιο χώρο όμως είναι τα βολικά θύματα για διάφορους δημαγωγούς και θεομπαίχτες. Η υποκρισία μοιάζει με αυτή των ακραίων φονταμελιστών της Ανατολής όπου η ομοφυλοφιλία ή το αλκοόλ θεωρούνται απαγορευμένα αλλά όλοι με κάποιο τρόπο έχουν πρόσβαση στο «βλάσφημο».

Το ίντερνετ «καρφώνει» τoυς Έλληνες όταν είναι μόνοι μπροστά στην οθόνη τους!

πηγή: tvxs.gr

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr