Newsroom

Newsroom

Έληξε η ομηρία στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνελήφθη ο δράστης

Έληξε η ομηρία της διευθύντριας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, αφού οι πολύωρες…

Έληξε η ομηρία της διευθύντριας του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στη Θεσσαλονίκη, μετά την επέμβαση της Αστυνομίας, αφού οι πολύωρες διαπραγματεύσεις δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ένας ηλικιωμένος μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας αιφνιδιάζοντάς την, έριξε στο πάτωμα ποσότητα βενζίνης, την ακινητοποίησε και από εκείνη τη στιγμή απειλούσε να βάλει φωτιά. Ο ηλικιωμένος συνομιλούσε με τη διευθύντρια του Ταμείου, χωρίς ένταση για αρκετή ώρα, ωστόσο δε σημειωνόταν καμία πρόοδος στις διαπραγματεύσεις, αφού ο 62χρονος δεν υποχωρούσε εάν δεν ικανοποιούσαν τα αιτήματά του. Άντρες της αστυνομίας μπήκαν μέσα στο γραφείο και συνέλαβαν το 62χρονο και τον οδήγησαν εκτός κτιρίου από την πίσω πόρτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Γιώργο Τεκτερίδη, επιχειρηματία από την περιοχή των Γιαννιτσών, ο οποίος είχε κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για υπόθεση που σχετίζεται με παράνομο στοίχημα και «φρουτάκια». Ο 62χρονος άντρας που εισέβαλε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί της Πέμπτης στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στην οδό Ερμού στη Θεσσαλονίκη και απειλούσε να βάλει φωτιά λόγω οικονομικών διαφορών με το Ταμείο.