Ελεύθερος υπό όρους ο δάσκαλος που παρενοχλούσε 10χρονες μαθήτριες

Διώκεται για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα) και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα). 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο δάσκαλος του δημοτικού σχολείου της νοτιοανατολικής Αττικής που παρενοχλούσε ανήλικα κορίτσια μέσω μηνυμάτων, ενώ νωρίτερα του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα.

Συγκεκριμένα διώκεται για κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση (κακούργημα) και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Μετά την απολογία του ο εκπαιδευτικός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Του επιβλήθηκαν συγκεκριμένα απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση
στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και χρηματική εγγύηση 5000 ευρώ ενώ του απαγορεύτηκε να προσεγγίσει τα παιδιά που τον έχουν καταγγείλει σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων και η επικοινωνία με οποιονδήποτε τρόπο.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελίες των γονέων τριών μαθητριών που δέχτηκαν μηνύματα από τον ίδιο τον δάσκαλό τους. Πρόκειται για ανήλικα κορίτσια, ηλικίας περίπου 10 ετών.

Ο 48χρονος, που είναι πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, φέρεται να ασκούσε αφόρητη πίεση μέσω μηνυμάτων στα ανήλικα κορίτσια και πίστευε πως δε θα αποκαλυφθεί η δράση του. Οι γονείς, «πάγωσαν» φυσικά όταν διάβασαν τα μηνύματα ενώ στην απολογία του, μετά τη σύλληψη του και μεταφορά στα γραφεία του Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως το έκανε για το… καλό των παιδιών.

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Καταδικάστηκαν οι δύο εκπαιδευτικοί γονείς στη Λάρισα-Τους καταγγέλλουν οι κόρες τους για κακοποίηση

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε σήμερα το ζευγάρι των εκπαιδευτικών, που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, σε βάρος…