Ελεύθερος για την υπόθεση των πυροβόλων ο Κάντας- Επιστρέφει στη φυλακή για τα υποβρύχια

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του το πρώην στέλεχος…

kantas 6

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα κρίθηκε μετά την πολύωρη απολογία του το πρώην στέλεχος του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνης Κάντας, για την υπόθεση των αυτοκινούμενων πυροβόλων του στρατού, επιστρέφει ωστόσο στη φυλακή για τα υποβρύχια και τα αντιαεροπορικά.

Ο πρώην αναπληρωτής Διευθυντής Εξοπλισμών απολογήθηκε στους ανακριτές Σπ. Γεωργουλέα και Χρ. Μάρκου για τις κατηγορίες της δωροδοκίας και της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων, που αφορά χρήματα τα οποία έλαβε για την επιλογή της εταιρείας Wegmann σχετικά με την προμήθεια των πυροβόλων.

Με δήλωση τους οι συνήγοροι του κατηγορουμένου Γιάννης Μαντζουράνης και Ηλίας Μπίσιας χαρακτήρισαν την απόφαση ανακριτών και Εισαγγελέα, να τον αφήσουν ελεύθερο γι΄ αυτή την υπόθεση, ως “ισχυρό μήνυμα προς όλους τους εμπλεκόμενους πως όποιος συνεργάζεται αντιμετωπίζεται ευνοϊκά από τη δικαιοσύνη”.

Ελβετοί εισαγγελείς θα εξετάσουν Ζήγρα – Τσοχατζόπουλο – Σταμάτη

Σύμφωνα με το naftemporiki.gr, την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να έρθουν στη χώρα μας Ελβετοί εισαγγελείς που διενεργούν έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω του τραπεζικού τους συστήματος, για να εξετάσουν τον Νίκο Ζήγρα, ενώ την ερχόμενη Τρίτη θα εξετάσουν τον Ακη Τσοχατζόπουλο και τη Βίκυ Σταμάτη.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…