Ελεύθερος αφέθηκε ο Άγγελος Φιλιππίδης

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος είχε συλληφθεί…

filippidis 0

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Άγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος είχε συλληφθεί σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης και κρατείτο στις φυλακές του Μάλτεπε. Το δικαστήριο απεφάνθη ότι το ένταλμα σύλληψης δεν είναι σύννομο με τα διεθνή εντάλματα. Σύμφωνα με το σκεπτικό, δεν υπάρχει καμία δίκη σε εξέλιξη ή κάποια καταδίκη στο πρόσωπο του κ. Φιλιππίδη.  

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη διαδικασία αφορά στην έκδοση του Φιλιππίδη στην Ελλάδα μετά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος του για την υπόθεση των θαλασσοδανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα προβλέπουν οι σχετικές διαδικασίες, ο Άγγελος Φιλιππίδης μετά την ολοκλήρωση της δίκης θα πρέπει να βρεθεί στην Ελλάδα εντός των επόμενων 48 ωρών.

Άξιο απορίας είναι κατά πόσο ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΤΤ θα επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην Ελλάδα για να εμφανιστεί ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, όπως ο ίδιος διαμήνυε σε συνεντεύξεις του, μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου του ΤΤ.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…