Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 18 συλληφθέντες της ΓΕΝΟΠ_ΔΕΗ

[…]

Ελεύθεροι αφέθηκαν, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους σε βαθμό πλημμελήματος, οι 18 συλληφθέντες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, μεταξύ των οποίων και ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπός τους Νίκος Φωτόπουλος.
Οι δύο εισαγγελείς μετέβησαν στη ΓΑΔΑ όπου κρατούνταν οι 18 συλληφθέντες προκειμένου να μην γίνει μεταγωγή τους στην Ευελπίδων, καθώς εκεί βρισκόντουσαν πολλοί συγκεντρωμένοι για τη δίκη των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά
Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και για την εκδίκαση της υπόθεσης δόθηκε ρητή δικάσιμος για τις 18 Ιανουαρίου 2013.

Όπως έκανε γνωστό ο κ. Φωτόπουλος η ΓΕΝΟΠ προχώρησε στην κατάληψη προκειμένου να αναζητηθούν στοιχεία σχετικά με το τέλος ακινήτων που εισπράττεται μέσω των λογαριασμών ρεύματος. «Πρόκειται για στοιχεία που συνιστούν σκάνδαλο απέναντι στ φτωχό λαό, στοιχεία που θα αποδείξουν ότι πληρώνουν μόνο κορόιδα.

Η ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωσή της επισήμαινε ότι η κατάληψη έγινε επειδή υπήρχε κίνδυνος να χαθούν τα στοιχεία αυτά, από τα οποία πιθανώς θα προκύψει και νομικό σκάνδαλο. Και όπως ανέφερε με την ενέργειά της αυτή, «στέλνει μήνυμα στο σάπιο πολιτικό σύστημα που επί χρόνια έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ».

Να σημειωθεί ότι σήμερα το απόγευμα στις 17:00 η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ θα δώσει συνέντευξη Τύπου «για το σκάνδαλο με το χαράτσι».

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Λαμία-Δηλητηρίαση μαθητών: Τι ανακοίνωσε η εταιρεία που φτιάχνει τα σχολικά γεύματα

Την άμεση διερεύνηση της υπόθεσης ζήτησαν ορισμένοι γονείς, οι οποίοι μετέβησαν στον εισαγγελέα Λαμίας, ενώ…