Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο παιδί της στον ακάλυπτο

Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η 22χρονη που πέταξε το νεογέννητο παιδί της στον ακάλυπτο.

5ae3070f1dc52418448b4601

Πιο συγκεκριμένα, η 22χρονη που κατηγορείται για παιδοκτονία, αφέθηκε μετά την απολογία της ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της και 5.000 ευρώ εγγύηση.

Όπως δήλωσε ο συνήγορός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης μετά το πέρας της διαδικασίας: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης.

Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη».

Συγκλονίζει η απολογία της 22χρονης

«Ντρεπόμουν και φοβόμουν», είναι η εξήγηση που έδωσε στις αρχές η 22χρονη σπουδάστρια, για την εγκληματική συμπεριφορά της απέναντι στην ψυχούλα που μόλις είχε φέρει στον κόσμο.

Όπως γράφει η Κατερίνα Κατή στο documentonews.gr, η 22χρονη, η οποία γέννησε στο σπίτι και πέταξε το βρέφος στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας της στη Νέα Σμύρνη, με αποτέλεσμα τον θάνατο του, είναι πλέον υπόλογη για το κακούργημα της παιδοκτονίας και σοκάρει με όσα υποστήριξε απολογούμενη για την αποτρόπαια πράξη της.

«Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω. Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι», υποστήριξε η 22χρονη που φέρεται να γέννησε μόνη της μέσα στο σπίτι της και υπό το κράτος πανικού προκάλεσε το θάνατο του παιδιού της.

«Τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2017 έκανα τεστ εγκυμοσύνης , το οποίο βγήκε θετικό. Αποφάσισα να το πω στο φίλο μου. Τον πήρα τηλέφωνο και όταν του το είπα, μου έκλεισε. Τον ξαναπήρα κι άλλες φορές αλλά δε μου το σήκωσε. Ήθελα να κρατήσω το παιδί και δεν ήθελα να κάνω έκτρωση και να το σκοτώσω. Σκέφτηκα λοιπόν να το κρατήσω μυστικό μέχρι την ημέρα που θα γεννήσω. Σκεφτόμουν να γεννήσω σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο επειδή δεν είχα λεφτά να πάω σε γιατρό, υπολόγιζα μόνη μου τους μήνες και πίστευα ότι θα γεννήσω το Μάιο. Από τη μητέρα μου κατάφερα να το κρύψω γιατί δεν είχα φουσκώσει πολύ και άρχισα να φοράω πιο φαρδιά ρούχα. Άλλωστε ποτέ μου δεν ήμουν αδύνατη οπότε και τα κιλά που πήρα δεν μου φαίνονταν τόσο.

Την Παρασκευή 20-04-18 ξύπνησα κανονικά το πρωί για να πάω στη σχολή. Η μητέρα μου είχε φύγει από το σπίτι νωρίτερα όπως κάνει κάθε μέρα. Εγώ έφυγα περίπου στις 8.30. Στο δρόμο για τη σχολή άρχισα να μην αισθάνομαι καλά, ενώ ξεκίνησε να με πονάει και η κοιλιά. Γύρισα λοιπόν σπίτι για να ξαπλώσω. Επειδή όμως άρχισα να πονάω όλο και πιο συχνά, περίπου κάθε πέντε λεπτά δηλαδή, κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να γεννήσω. Δεν είχα όμως χρήματα για να πάω στο νοσοκομείο….. Πανικοβλήθηκα όταν γύρισε η μητέρα μου στο σπίτι. Ντρεπόμουν και φοβόμουν όπως κάνω και τώρα. Δεν ξέρω τι να πω γι αυτό που συνέβη, εκείνη τη στιγμή τα έχασα…»

Διαβάστε ακόμη: Μητέρα κατηγορούμενης: Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους της

Πριν της ευχηθείτε «ψόφο», σκεφτείτε λίγο

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…