Newsroom

Newsroom

Ελευσίνα: Υπογραφές διαμαρτυρίας για την επαναφορά του ΕLEUSIS

«Η παράτυπη και αντικαταστατική, για περισσότερο από τέσσερις μήνες, χρησιμοποίηση από την Δημοτική Εταιρεία της γραφής eleVsis (ελεβζίς) για την απόδοση του ονόματος της πόλης  δημιουργεί σύγχυση και κίνδυνο αλλοίωσης του ονόματός της, ειδικά λόγω της ευρείας χρήσης του διαδικτύου, και υπονομεύει το διεθνές brand της πόλης», αναφέρει η ανακοίνωση. 

eleusina

Η Ομάδα πρωτοβουλίας ΕLEUSIS2023 για την επαναφορά του διεθνώς καθιερωμένου ονόματος ΕLEUSIS της πόλης στον λογότυπο στην ηλεκτρονική διεύθυνση και στις παρουσιάσεις εκδηλώσεων  της Δημοτικής Εταιρείας, που θα φιλοξενήσει το 2023 τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, εξέδωσε ανακοίνωση για τους φίλους της Ελευσίνας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

•Στις 20 Μαΐου απεστάλη  προς τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής η επικαιροποιημένη λίστα με 700 και πλέον υπογραφές Διαμαρτυρίας δημοτών, κατοίκων και φίλων της Ελευσίνας.

•Χθες 31 Μαΐου υποβάλαμε προς την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Εταιρείας  της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας επείγον αίτημα συνάντησης αντιπροσωπείας μας με τα μέλη του Δ.Σ.,  κατά την έναρξη της αμέσως προσεχούς συνεδρίασής του.

•Ταυτόχρονα επανήλθαμε υποβάλλοντας χθες νέο αίτημα προς τον Δήμαρχο (για το προηγούμενο από 27/4/2021 αίτημά μας δεν υπήρξε ανταπόκριση)  για την διοργάνωση συνάντησης με τα μέλη της Δημοτικής του Ομάδας, τονίζοντας ότι το θέμα της επαναφοράς του διεθνώς καθιερωμένου ονόματος εξακολουθεί να είναι για εμάς επείγον και καίριο.

•Επιπλέον, προγραμματίστηκε συνάντηση εντός της εβδομάδας με τους Επικεφαλής  και μέλη των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

•Τέλος, μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβουν χώρα νέες προωθητικές του αιτήματός μας ενέργειες.

Η παράτυπη και αντικαταστατική, για περισσότερο από τέσσερις μήνες, χρησιμοποίηση από την Δημοτική Εταιρεία της γραφής eleVsis (ελεβζίς) για την απόδοση του ονόματος της πόλης  δημιουργεί σύγχυση και κίνδυνο αλλοίωσης του ονόματός της, ειδικά λόγω της ευρείας χρήσης του διαδικτύου, και υπονομεύει το διεθνές brand της πόλης.

Η Δημοτική Αρχή της πόλης όσο δεν παρεμβαίνει για την επανόρθωση του τραγικού ατοπήματος αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη για όλες τις ζημιές που προκαλούνται.

Μετά την χαλάρωση των μέτρων για την αποφυγή διασποράς της πανδημίας, η ενημέρωση και η συλλογή υπογραφών των συμπολιτών μας θα συνεχιστεί πόρτα – πόρτα.

Επίσης, συνεχίζεται και διαδικτυακά η συλλογή υπογραφών στην φόρμα: https://bit.ly/3t7vTce

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…