Ελεύθερος για την… ΑΕΚ ο Μασούντ

Ο Ιρανός μέσος Σοτζέι Μασούντ, έλυσε τη συνεργασία του με τον Πανιώνιο και είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

5a42b5701dc5243c518b47d0

Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτή θα είναι η ΑΕΚ μετά και την επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ να αποκτηθεί ο Ιρανός άσος.

Ο Μασούντ υπέγραψε τη λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο την περασμένη Παρασκευή (22/12) και αύριο αναμένεται να κατατεθεί το… διαζύγιο στην ΕΠΟ προκειμένου να τελειώσει και τυπικά το θέμα και να ανοίξει ο δρόμος για να επιτευχθεί το deal μεταξύ του 33χρονου ποδοσφαιριστή με την Ένωση.

Όσο για το χρόνο του συμβολαίου, ο Μασούντ επιθυμεί συμβόλαιο 1,5 χρόνου με την ΑΕΚ τη στιγμή που οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν ένα deal με εξάμηνη συνεργασία, συν ένα χρόνο (δικαίωμα της ΑΕΚ) αν και εφόσον και οι δυο πλευρές έμεναν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαριστεί άμεσα και ίσως ο Ιρανός μεσοεπιθετικός να είναι στη διάθεση του Χιμένεθ από την πρώτη μέρα επιστροφής των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα στις 29 Δεκεμβρίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…