Ελένη Βιτάλη: Τι ισχύει τελικά με την ακύρωση της συναυλίας της στο Ισραήλ (video)

Χαμός προκλήθηκε στο Ισραήλ μετά την απόφαση της Ελένης Βιτάλη να ακυρώσει συναυλία που είχε προγραμματίσει

Βιτάλη

Κεντρικό θέμα συζήτησης στο Ισραήλ είναι τις τελευταίες ώρες η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, καθώς μετά την απόφαση της να ακυρώσει συναυλία που είχε προγραμματίσει εκεί οι αντιδράσεις είναι έντονες από πολλές πλευρές.

Για το παραπάνω θέμα τοποθετήθηκε και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ιωνάθαν Ιατρού, ο οποίος μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» επισήμανε ότι ο τραγουδιστής που κάνει τη συγκεκριμένη συναυλία είναι αναστατωμένος απ’ αυτήν την εξέλιξη, δηλώνοντας παράλληλα ευχαριστεί την Πίτσα Παπαδοπούλου η οποία θα παρευρεθεί στη θέση της Ελένης Βιτάλη.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει η πληροφόρηση ότι η καλλιτέχνιδα δεν επιθυμεί να πάει στο Ισραήλ για πολιτικούς λόγους, με το πλατό να λέει ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται όλα.

Δείτε το απόσπασμα απ’ την εκπομπή:

Ελένη Βιτάλη – «Το κάνει για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν άρεσαν καθόλου στον Ισραηλινό τραγουδιστή που κάνει τη συναυλία, ο οποίος επιτέθηκε στην Ελένη Βιτάλη λέγοντας ότι το κάνει για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, επισημαίνοντας: «Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar 11 όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να «απολογηθεί» καθόλου.

Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ.

Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου».

Η Πίτσα Παπαδοπούλου απ’ την πλευρά της, η οποία θα αντικαταστήσει την Ελένη Βιτάλη, επισήμανε ότι είναι δικαίωμα της τραγουδίστριας να μην θέλει να πάει.

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Screenshot 2024 06 15 210438

Γαλλία: Πάνω από μισό εκατομμύριο πολίτες διαδήλωσαν κατά της ακροδεξιάς

Μεταξύ των διαδηλωτών στο Παρίσι, ορισμένοι φώναζαν επίσης «Ελεύθερη Παλαιστίνη, viva Palestina» και φορούσαν παλαιστινιακά…

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

hwkb17 063

Παρ’ ολίγον τραγωδία στην Εύβοια – Έσωσε την ζωή του φίλου του με τη λαβή Χάιμλιχ

Την συγκλονιστική περιπέτεια του ανήλικου, αλλά και την μέγιστη σημασία της γνώσης πρώτων βοηθειών εξηγεί…