Ελένη Βιτάλη: Τι ισχύει τελικά με την ακύρωση της συναυλίας της στο Ισραήλ (video)

Χαμός προκλήθηκε στο Ισραήλ μετά την απόφαση της Ελένης Βιτάλη να ακυρώσει συναυλία που είχε προγραμματίσει

Βιτάλη

Κεντρικό θέμα συζήτησης στο Ισραήλ είναι τις τελευταίες ώρες η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη, καθώς μετά την απόφαση της να ακυρώσει συναυλία που είχε προγραμματίσει εκεί οι αντιδράσεις είναι έντονες από πολλές πλευρές.

Για το παραπάνω θέμα τοποθετήθηκε και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ιωνάθαν Ιατρού, ο οποίος μέσω της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα «Το Πρωινό» επισήμανε ότι ο τραγουδιστής που κάνει τη συγκεκριμένη συναυλία είναι αναστατωμένος απ’ αυτήν την εξέλιξη, δηλώνοντας παράλληλα ευχαριστεί την Πίτσα Παπαδοπούλου η οποία θα παρευρεθεί στη θέση της Ελένης Βιτάλη.

Μάλιστα δεν σταμάτησε εκεί, καθώς αποκάλυψε επίσης ότι υπάρχει η πληροφόρηση ότι η καλλιτέχνιδα δεν επιθυμεί να πάει στο Ισραήλ για πολιτικούς λόγους, με το πλατό να λέει ότι δεν πρέπει να πολιτικοποιούνται όλα.

Δείτε το απόσπασμα απ’ την εκπομπή:

Ελένη Βιτάλη – «Το κάνει για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό

Βέβαια όλα τα παραπάνω δεν άρεσαν καθόλου στον Ισραηλινό τραγουδιστή που κάνει τη συναυλία, ο οποίος επιτέθηκε στην Ελένη Βιτάλη λέγοντας ότι το κάνει για αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό λαό, επισημαίνοντας: «Λίγο πριν τη συναυλία μου στο Ηangar 11 όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια Ελένη Βιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στη συναυλία λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να «απολογηθεί» καθόλου.

Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόου και παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση, επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε με ασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγω προσβολής προς εμένα και το κοινό δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ.

Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστρια Πίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου».

Η Πίτσα Παπαδοπούλου απ’ την πλευρά της, η οποία θα αντικαταστήσει την Ελένη Βιτάλη, επισήμανε ότι είναι δικαίωμα της τραγουδίστριας να μην θέλει να πάει.

Βίντεο με άγριο ξύλο σε κλαμπ: «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα» – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

ksilo xalkidiki

Βίντεο με άγριο ξύλο σε κλαμπ: «Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα» – Αντάλλαξαν μπουνιές και πέταξαν μπουκάλια

«Όλο το μαγαζί γέμισε αίματα», γράφει σε ανάρτησή της γυναίκα που δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο…

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

γεύμα

Το γεύμα του Χάρη Δούκα με Χατζηνικολάου και Πρωτόπαπα που συζητήθηκε – Ο ρόλος του τελευταίου 

Πολλοί απόρησαν τι «δουλειά είχε» ο Χρήστος Πρωτόπαππας στο ίδιο τραπέζι με τον Δούκα και…