Ελένη Ράντου: «Είχα δει πως είναι να σε ταπεινώνουν στο θέατρο»

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες των ηθοποιών για τον καλλιτεχνικό χώρο.

eleni rantou

«Ήταν κακή επικοινωνία του θέματος ότι οι υποθέσεις αφορούν μόνο το θέατρο. Όλη η κοινωνία κατασπαράσσεται από κατάχρηση εξουσίας, συμπεριφορές κακοποίησης. Ο τρόπος που επικοινωνήθηκε ότι μόνο στο θέατρο υποβόσκει το τέρας με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

«Είχα δει πώς είναι να σε ταπεινώνουν, να σε εξευτελίζουν, να σε εκμηδενίζουν γιατί έτσι μπορούν κι είπα έτσι δεν θα φερθώ ποτέ έτσι. Υπάρχουν στρατιωτικά καψόνια σε κάθε δουλειά κι όταν είσαι αγνός ο καθένας θεωρεί ότι είσαι ένα καλό υλικό για να παίξει με τους δικούς του όρους. Όλη μας η ζωή είναι κακοποιημένη, ειδικά η δική μου η γενιά ήταν μεγαλωμένη με τη λογική “είμαι άνδρας και το κέφι μου θα κάνω” και ήταν δεδομένο δεν ήταν εύκολο αυτό να το αντικρούσεις».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…