Newsroom

Newsroom

Ελένη Ράντου: «Έκανα μεγάλο αγώνα για να ξεφύγω από τον τίτλο του κωμικού ηθοποιού» (video)

«Mετά από δύο χρόνια κλεισούρα είχα ανάγκη τη ζωντανή επαφή, δεν ήθελα να είμαι σε ένα πλατό», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

Rantou Elenh

Η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής “Καλό Μεσημεράκι”, με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο “Το πάρτυ της ζωής μου”.

Για το ενδεχόμενο κάποιας τηλεοπτικής δουλειάς σχολίασε: “Έπεσε κάποια σκέψη μήπως κάνω κάποια σειρά, φτάσαμε κοντά στις πρόβες. Έκανα πίσω γιατί η αλήθεια είναι ότι μετά από δύο χρόνια κλεισούρα είχα ανάγκη τη ζωντανή επαφή, δεν ήθελα να είμαι σε ένα πλατό. Ήταν μεγάλη η ανάγκη μου για κάτι ζωντανό“.

Έκανα μεγάλο αγώνα να ξεφύγω από τον τίτλο του κωμικού ηθοποιού. Λίγοι το έχουν καταφέρει στην Ελλάδα. Ποτέ δεν πήγαινα εκεί που πάνε όλοι, είμαι ανάποδο πλάσμα, δεν ξέρω γιατί. Δεν το εμπιστεύομαι αυτό το μέρος“.

Για την κόρη της που ασχολείται με τη ζωγραφική σχολίασε: “Η ζωγραφική είναι πράγμα πολύ δύσκολο, μοναχικό, εμένα μου φαίνεται παιχνίδι αυτό που κάνουμε εμείς οι ηθοποιοί μπροστά σε αυτό που κάνει εκείνη. Εγώ την καταλαβαίνω μόνο όταν γράφω σε λευκό χαρτί. Κατ’ άλλα είναι δύσκολο μία εικόνα να αποτυπώσει μία ολόκληρη ιστορία, είναι απίστευτα δύσκολο. Μου είχε πει ότι θέλει να το κάνει απ’ όταν ήταν πέντε ετών. Νόμιζα ότι είναι παιδικές επιθυμίες. Το ήξερε και το τήρησε… Ποτέ δεν ανησύχησα για το τι θα κάνει αυτό το παιδί. Τα είχε κανονίσει όλα μόνο του” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…