Ελένη Μενεγάκη για Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα»

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει μιλήσει και για τη γυναίκα που κατηγορείται για τον θάνατο της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, αναφέρθηκε στη σημερινή εκπομπή και στον πατέρα των τριών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη.  

image 8

«Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά έχει να κάνει με το εάν είναι ένα παιδί, δύο ή τρία;» διερωτήθηκε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της – Δεν είδε, δεν ήξερε, δεν είχε καταλάβει τίποτα. Ο Μάνος Δασκαλάκης μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη ξετύλιξε το κουβάρι της σχέσης του με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και το θάνατο των τριών παιδιών του. Εντύπωση προκαλεί στους ειδικούς η έλλειψη οργής αλλά και συναισθήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Ελένη» έπαιξε ένα απόσπασμα από την πολύκροτη συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Οι αποκαλύψεις για τη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη διχάζουν αρκετά την κοινή γνώμη.

Μετά το βίντεο,η ίδια παραδέχτηκε ότι η εν λόγω συνεντευξη την «μπερδεύει» και στη συνέχεια σχολίασε:

«Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά αυτά που ακούω Αλλά μπορεί να αισθάνομαι και άλλα μπορεί να ακούω. Είπε ο ίδιος ότι “αν διαπιστωθεί ότι και τα άλλα παιδιά έφυγαν όχι από φυσικά αίτια θα αντιδράσω με το να μπω μέσα και να της κάνω κακό”. Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά έχει να κάνει με το εάν είναι ένα παιδί, δύο ή τρία; Αναπάντητο. Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη, για τον πατέρα των τριών παιδιών της Πάτρας και τα όσα είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της μιας από τις τρεις κόρες του, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ανοίξει οι φάκελοι και των άλλων δύο κοριτσιών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης