Οργή από την Ελένη Γερασιμίδου: «18 ώρες χωρίς ρεύμα – Είμαι διαβητική, με έπιασε πανικός» (Video)

«Άτυπα εκπροσωπώ όλη τη γειτονιά μου - Δεν έχει έρθει κανείς να μας ανοίξει το δρόμο»

γερασιμιδου

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Παλλήνης εξαιτίας της κακοκαιρίας μίλησε στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό», για την δύσκολη εμπειρία της λόγω της κακοκαιρίας αλλά και εξαιτίας της ανεπάρκειας του κρατικού μηχανισμού.

Ειδικότερα, τόνισε ότι το πρόβλημα δεν αφορά μόνο στη γειτονιά της αλλά την ευρύτερη περιοχή, επισημαίνοντας ότι ο λόγος που κάλεσε δεν είναι προσωπικός αλλά με σκοπό να εκπροσωπήσει και τους υπόλοιπους κατοίκους.

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ όλη τη γειτονιά μου ξέρω ότι είστε φιλόξενοι… Εδώ και 18 ώρες δεν έχουμε ρεύμα στην γειτονιά μου στη Νέα Παλλήνη, όχι στο κέντρο της Παλλήνης. Δεν έχει έρθει κανείς να μας ανοίξει το δρόμο», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, ηλικιωμένοι που έχουν ξεμείνει εδώ και τους φιλοξενούν, υπάρχουν άνθρωποι που χρειάζονται φάρμακα».

«Εγώ είμαι διαβητική. Κάποια στιγμή, με έπιασε πανικός για το τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 ετών. Με έπιασε πανικός, αλλά δεν σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…