Ελένη Γερασιμίδου: Οι δηλώσεις για Κιμούλη και Μπιμπίλα που θα συζητηθούν (video)

Σίγουρα θα συζητηθούν όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

3627293

H γνωστή ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου σε συνέντευξη της στην κάμερα του OPEN και στην εκπομπή Καλοκαίρι αναφέρθηκε στο Γιώργο Κιμούλη, στη Λένα Κιτσοπούλου και τις πολλαπλές αντιδράσεις που προκάλεσε στο έργο «Σφήκες» του Αριστοφάνη, καθώς και στον Σπύρο Μπιμπίλα που πλέον είναι μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, αλλά και την ενασχόληση που είχε ο ηθοποιός με το Me too.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Σπουδαία. Δεν αμφιβάλω για τις καταγγελίες, αλλά εντάξει, όχι και τέτοια τιμωρία, να του κόψουν τη δουλειά, να τον διώξουν από το Κρατικό Θέατρο και να έχουν τη Λένα Κιτσοπούλου;

Δεν έχουν τον μεγαλύτερο Έλληνα ηθοποιό; Έχω δουλέψει μαζί του, ξέρω πόσο αγαπάει τη δουλειά του, πόσο τη φροντίζει. Δεν βίασε κανέναν, ούτε σκότωσε κανέναν. Τα νεύρα του πρέπει λίγο να προσέξει αλλά όλοι έχουμε νεύρα» σχολιάζοντας την αντιμετώπιση που δέχεται ο κ. Κιμούλης.

«Ίσως κάποια performance της Λένας Κιτσοπούλου να έλεγε κάτι, από εκεί και πέρα δεν λέει τίποτα.
Δεν είναι άνθρωποι που «θυσιάζουν» τα κάποια λεφτά που έβγαλαν όπως κάναμε εμείς κάποια στιγμή, τα τοποθετήσαμε σε ένα σπίτι, που κάηκε το μισό» ανέφερε στη συνέχεια και με αφορμή αυτό είπε για το σπίτι της που κάηκε το περσινό καλοκαίρι: «Ακόμα δεν έχει αποκατασταθεί. Μας μείνανε κάποιοι χώροι. Κατοικούμε στο ημιυπόγειο που ευτυχώς είναι υπερυψωμένο».

«Δεν θα σχολιάσω το ντύσιμο του Σπύρου Μπιμπίλα, μπορώ να σχολιάσω όλες τις μεγαλοκυράδες που πήγαν στη Βουλή με τις τουαλέτες τους. Ο Μπιμπίλας είναι Μπιμπίλας, Τον ψέγω γιατί ασχολήθηκε πάρα πολύ με το Metoo, όχι ότι δεν έπρεπε.

Έγινε πολύ γνωστό το Σωματείο από ένα Metoo. Οι χειρότεροι είναι έξω» σημείωσε η πρώην βουλευτής του ΚΚΕ σε ερώτηση για την είσοδο του συναδέλφου της στη Βουλή , ωστώσο συμπλήρωσε:

«Παίζουν πάρα πολλοί ηθοποιοί στις σειρές που προβάλλονται σε επανάληψη. Αν τα φέρει έτσι η τύχη του να επιστρέψει στο θέατρο και να τον αποδεχτεί ο κόσμος εμένα μου περισσεύει. Εγώ δεν είμαι υπέρ του Φιλιππίδη και φυσικά δεν είμαι καθόλου υπέρ του Λιγνάδη».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…