Newsroom

Newsroom

Έλενα Τοπαλίδου: «Αν πάμε στα Όσκαρ θα πω: στον Δημήτρη απ’ τον Βαρδάρη το αφιερώνω το βραβείο» (video)

Το αστείο περιστατικό που διηγήθηκε η ηθοποιός με αφορμή την επιτυχία που σημείωσαν τα Μαγνητικά Πεδία.

μαγνητικα

Η Έλενα Τοπαλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και μίλησε για τα Μαγνητικά Πεδία, το μπαλέτο και μία αστεία ιστορία από τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν τελείωσα σχολή υποκριτικής, δεν λεγόμουν ηθοποιός. Είχα μεγάλο πρόβλημα με το τι να λέω ότι είμαι, ήμουν λίγο ανένταχτη. Πλέον δηλώνω ηθοποιός» είπε αρχικά  η Έλενα Τοπαλίδου και πρόσθεσε για το μπαλέτο:

«Ξεκίνησα μπαλέτο από περίπου 9 χρονών. Ίσως από τα πιο δύσκολα πράγματα του κόσμου. Καταπόνεσα πάρα πολύ τον εαυτό μου μέχρι τελικής πτώσεως. Είναι ένα είδος ναρκωτικού. Το κάνω ακόμα, γιατί δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Πλέον έχει γίνει η προσευχή μου. Είναι η πρωινή συνάντηση με τον εαυτό μου. Ξυπνάω κάθε μέρα στις 5:40 και κάνω μπαλέτο στην κουζίνα περίπου μία ώρα».

Για τα «Μαγνητικά Πεδία» και την ενδεχόμενη παρουσία στα βραβεία Όσκαρ είπε χιουμοριστικά: «Με έχω φανταστεί στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ. Θα φορέσω κάτι του Μπράτη, το ‘χουμε κλείσει. Ήμουν στη Θεσσαλονίκη πριν λίγο καιρό, ήταν νύχτα και ήμουν πολύ σκοτεινή, έβρεχε, ήταν απαίσια. Ήθελα να κάνω γουρουνιά, να πάρω γαριδάκια. Πήγα σε ένα περίπτερο, ήταν ένα νεαρό παιδί, ο Δημήτρης. Με ρωτάει: ήσουν στα Μαγνητικά Πεδία; Του λέω ναι κι αν πάμε στα Όσκαρ θα πω: στον Δημήτρη απ’ τον Βαρδάρη το αφιερώνω το βραβείο».

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.