Έλενα Ακρίτα: «O Θεός είναι Έλληνας, λευκός, στρέιτ και ζει με τη μαμά του…»

Το επικό σχόλιο για κάποιες εγχώριες «αντιδράσεις» σχετικά με την τραγωδία στην Τουρκία

elena akrita

Η εθνική τραγωδία που βιώνει η Τουρκία με τον φονικό σεισμό και τους χιλιάδες νεκρούς έφερε στο προσκήνιο τις «δύο Ελλάδες» που κατοικούν εντός της χώρας.

Κάποιοι – ευτυχώς οι περισσότεροι – εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύη τους στον τουρκικό λαό και κάποιοι άλλοι τολμούν και γράφουν ή λένε… καλά να πάθουν.

Οι δεύτεροι μάλιστα συνήθως στις εμετικές αναρτήσεις τους, συνδέουν τον καταστροφικό εγκέλαδο στην Τουρκία και στη Συρία με κάποιου είδους θεϊκή παρέμβαση. Ο καλός θεός τιμωρεί τον κακό Ερντογάν, τους κακούς Τούρκους… αυτό φαίνεται να πιστεύουν κάποιοι Έλληνες.

Και αφού λοιπόν ο Θεός είναι με το μέρος μας, η Έλενα Ακρίτα συμπληρώνει σε μια καυστική ανάρτηση πως «O Θεός είναι Έλληνας, λευκός, στρειτ, ζει με τη μαμά του και ψηφίζει Ακροδεξιά».

Φυσικά η δημοσιογράφος με τη συγκεκριμένη παρέμβαση στηλιτεύει το εγχώριο κύμα μισανθρωπιάς εναντίον των γειτόνων μας. Το σχόλιο της συνοδεύει ως λεζάντα μια δηλητηριώδης ανάρτηση που αναφέρει πως ο θεός είναι Έλληνας και πως φυσικά δεν λυπόμαστε. Το πρόβλημα είναι πως τέτοιες αναρτήσεις και τέτοια μηνύματα έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο και τα σόσιαλ μίντια.

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…