Έλενα Ακρίτα: Ο πρωθυπουργός μάς προσφέρει μια ολιστική ζωή, χωρίς λεφτά. Μην είστε μίζεροι

Η Έλενα Ακρίτα, σχολιάζει τις συμβουλές του πρωθυπουργού προς τον λαό για μια πιο ολιστική προσέγγιση της ζωής

NewsRoom 25/05/2022 | 22:27

Η Έλενα Ακρίτα καλεί τους πολίτες  μέσα από το  Podcast της, να ακολουθήσουν τις συμβουλές του πρωθυπουργού και να το ζήσουν λίγο πιο ολιστικά

"Μια ολιστική ζωή, μια ολιστική προσέγγιση μάς προσφέρει ο πρωθυπουργός της καρδιάς μας, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος μάς είπε ότι δεν πειράζει και αν δεν έχουμε λεφτά, μπορούμε το θέμα να το δούμε ολιστικά. Μπορεί εσένα να σου έχουν κόψει το ρεύμα και να σαπίζουν τα τρόφιμα και να ζεις μες το σκοτάδι, αλλά θέλω αγάπη μου να το δεις ολιστικά, να αποκτήσεις αυτή τη φιλοσοφία, μην είσαι τσίπης και μίζερος", είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

 

"Θα ζεις και χωρίς ρεύμα και χωρίς φαΐ και θα ζεις και στο παγκάκι. Απλά δεν θέλω να είσαι αυτό το χάλι το μαύρο που γκρινιάζει για τα πάντα. Είσαι παράλογος. Ο κ. Μητσοτάκης μάς λέει να αποκτήσουμε έναν φανταστικό φίλο. Να τον λένε όπως θέλετε... Μαζί να ψωνίζετε, να κάνετε φανταστικά ταξίδια, να παίρνετε αυτοκίνητα, να αγοράζετε βίλες, ολιστικά, στη φαντασία σας... Δεν έχουν σημασία, βρε αγάπη μου, τα λεφτά... Παιδιά δεν είμαστε καθόλου καλά...", κατέληξε η δημοσιογράφος.