Έλενα Ακρίτα για μήνυση Γεραπετρίτη: «Be my guest, sweetheart»

«O Γεραπετριτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το τουιτ Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό. Ποιος Γεραπετριτης;».

Ακριτα

Στη μήνυση που έκανε ο υπουργός επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης εις βάρος της Έλενας Ακρίτα, μετά τους υπαινιγμούς της για τη 12χρονη από τον Κολωνό, απάντησε η δημοσιογράφος με δημόσια ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Be my guest, sweetheart» έγραψε μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα απευθυνόμενη στον Γιώργο Γεραπετρίτη, διαμηνύοντας πως «δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα».

Υπενθυμίζεται, πως ο Γιώργος Γεραπετρίτης επιστράτευσε τη νομική οδό, με αφορμή τους υπαινιγμούς που συνέδεαν τον ίδιο με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό την οποία εξέδιδαν συστηματικά έναντι αμοιβής. Ειδικότερα, ο υπουργός Επικρατείας κατέθεσε μήνυση την προηγούμενη εβδομάδα εις βάρος του προέδρου της «Πατριωτικής Ένωσης» Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο οποίος τον ενέπλεξε στην υπόθεση.

f8699c37fa4248b4b80a7ad6ed597014

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό χθες (25/04) ο κ. Γεραπετρίτης έδωσε εντολή στους δικηγόρους να ακολουθήσουν την ίδια διαδικασία και κατά της δημοσιογράφου Έλενας Ακρίτα, η οποία σε ανάρτησή της είχε αναπαραγάγει την ανάρτηση του κ. Εμφιετζόγλου, σχολιάζοντας «Καλημερούδια αφεντικά, πώς τα καλοπερνάτε;».

be243c2752534083b1a72ff07df6ce57

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στη μήνυση Γεραπετρίτη

«O Γεραπετριτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το τουιτ Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό.
Ποιος Γεραπετριτης;
👠Ο Γεραπετριτης που αντιθεσμικά συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.
👠Ο Γεραπετρίτης που χειρίστηκε εθνικά θέματα αποδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του περί 6 ναυτικών μιλίων.
👠Ο Γεραπετρίτης που είπε το αδιανόητο «Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς».
👠Ο Γεραπετριτης που δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της ΕΥΠ ότι ήταν ενήμερος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών στην υπόθεση Ανδρουλάκη.
👠Ο Γεραπετρίτης που είχε στα οπα όπα έναν τύπο σαν τον Φουρθιωτη τον καταδικασμένο για πλήθος παρανομιών. Και ο όποιος έπεσε στα μαλακά – γιατί άραγε;
Κύριε Γεραπετριτη, η γιαγιά μου έλεγε «καλύτερα να σε μισούν, παρά να σε λυπούνται». Δεν θα με φιμώσετε, ούτε θα με εκφοβίσετε, είμαι απο άλλο ύφασμα εγώ και δεν σκίζομαι εύκολα.
Όσο για τη μήνυση be my guest, sweetheart.
Edit. Είναι μαρτύριο να έχει κοραλλένιο αυτί: δεν ιδρώνει με τίποτα 🕺🏼💃👯‍♀️»