«Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα»: Υμνοι του χρυσαυγίτη υποψήφιου για τον… τέως

Μετά από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του documentonews.gr το οποίο ανέδειξε το ζήτημα με τον υποψήφιο του νεοναζιστικού εγκληματικού μορφώματος, τελικά ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα είναι ομιλητής.

nizamis 680x365 1

Ως… «μάγκα» και «τζέντλεμαν», αλλά και ως… «άντρα αρσενικό μέχρι το τέλος Ελληνα» είχε χαρακτηρίσει με άρθρο του στην φιλοβασιλική εφημερίδα «Ελεύθερη Ωρα», τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής στη Β’ Πειραιά, Κώστας Νιζάμης, ο άνθρωπος που έγινε… γνωστός από την προσπάθεια των διοργανωτών να τον θέσουν ομιλητή στην εκδήλωση της τελετής έναρξης των εκδηλώσεων στην «2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Ωστόσο μετά από το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του documentonews.gr το οποίο ανέδειξε το ζήτημα με τον υποψήφιο του νεοναζιστικού εγκληματικού μορφώματος, τελικά ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη διοργανώτρια αρχή ότι δεν θα είναι ομιλητής.

Μεταξύ άλλων, στο πόνημά του ο Νιζάμης έγραψε διάφορα δακρύβρεχτα για τον τέως:

«Ο Βασιλιάς πέθανε. Τα Ζήτω ή τα όχι Ζήτω δεν θα τα ακούσει. Μέσα στη σιωπή του ζει το τέλος, μόνος του, γιατί ο θάνατος δεν μοιράζεται. Όπως και ο πόνος των δικών του ανθρώπων… των Ελλήνων και μη Ελλήνων, όσοι τον λάτρεψαν και όσοι τον πίστεψαν…».

Λάβρος υποστηριχτής του να «φορτωθεί» το ελληνικό Δημόσιο την κηδεία του τέως, ο Νιζάμης σημείωσε: «Ο Κωνσταντίνος ήταν βασιλιάς των Ελληνων, αρχηγός κράτους και όταν ο λαός αποφάσισε να μην έχει βασιλιά αυτό τον έπαψε, και δεν κατήργησε αυτό που ήτανε για να μην αξίζει στο τελευταίο του ταξίδι να φύγει με αυτή τη διαδικασία…».

Και αναρωτήθηκε με θράσος: Πού πήγε η ελληνική μας φιλοσοφία; Πού πήγε η παιδεία μας; Πώας καταντήσαμε έτσι;»
Όλα αυτά δεν τα ξέρανε οι διοργανωτές της εκδήλωσης στην Ελευσίνα; Και προφανώς δεν αρκεί το ότι τον έβγαλαν από ομιλητή. Απαιτείται εδώ και τώρα η παραίτησή όλων όσοι αποφάσισαν και ενέκριναν τον νεοναζί υποψήφιο της εγκληματικής Χρυσής Αυγής για να πάρει το… μικρόφωνο.

Image 1 1 scaled

Πηγή: Documentonews

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…