Στην ΕΛΑΣ παραδόθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που μαχαίρωσαν τον 14χρονο στο Χολαργό. Ο κατηγορούμενος για την επίθεση μετέβη στο αστυνομικό τμήμα συνοδεία του δικηγόρου του.
Οι αστυνομικοί είχαν ταυτοποιήσει τους δράστες της επίθεσης, έναν 17χρονο και έναν 19χρονο. Όλα δείχνουν πως ο ανήλικος είχε παλαιότερες διαφορές με τους δράστες οι οποίοι τον είχαν βάλει στο «μάτι» και του έστησαν παγίδα βάζοντας μια φίλη τους ως «δόλωμα» ώστε να τον προσεγγίσουν. Λίγο αργότερα όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης και ο δεύτερος δράστης της επίθεσης. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε ξενοδοχείο. Πρόκειται για τον αλβανικής καταγωγής συνεργό του 19χρονου Έλληνα, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες, συμμετοχή σε συμμορία και κλοπές.
Υπενθυμίζεται πως στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας νεαρός αλβανικής καταγωγής ο οποίος εμφανίστηκε σε βίντεο στο TikTok να ομολογεί κυνικά την επίθεση. Αφορμή υπήρξε μια προσωπική διαφορά ανάμεσα στον 14χρονο και στους δύο νεαρούς.
Το θύμα έχει κατονομάσει στις Αρχές τους δράστες οι οποίοι δεν δίστασαν μάλιστα να ανεβάσουν και φωτογραφίες με τα μαχαίρια καμαρώνοντας για το «κατόρθωμά» τους.
Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok ο ένας εκ των δύο δραστών, λίγες ώρες μετά τη συμπλοκή στο Χολαργό, φαίνεται να ποζάρει πάνω σε ένα ασημί ΙΧ κρατώντας και επιδεικνύοντας το μαχαίρι της παρ’ ολίγο δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του 14χρονου.
Παράλληλα, στο βίντεο ακούγονται οι στίχοι ενός τραγουδιού οι οποίοι λένε «δεν ξεχνάω για όλα αυτά που είπες, στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σου ανοίξουμε τρύπες…».
(φωτο αρχειου)
Διαβάστε επίσης:
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχονται διώξεις για Έλληνες πολιτικούς από την Κοβέσι – Τι ισχύει με το άρθρο 86
Τι πρέπει να απενεργοποιήσεις στο κινητό για να μην σε «παρακολουθεί»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια