Eλάχιστοι και γραφικοί στο φασιστο-μπάρμπεκιου (photos, video)

Μια χούφτα ακροδεξιοί και ο Ψωμιάδης να ψήνει σουβλάκια....

4948540

Πολλά σουβλάκια, αρκετές ελληνικές σημαίες και ήλιοι της Βεργίνας, χουντικές ζεμπεκιές αλλά ελάχιστοι,μετρημένοι στα δάχτυλα, οι ακροδεξιοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των «Ενωμένων Μακεδόνων». Μαζί τους και ο Ζορό…

Κοντά στο hot spot των Διαβατών στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός φασιστικός θίασος πραγματοποίησε το προαναγγελθέν ρατσιστικό μπάρμπεκιου, το οποίο προκάλεσε οξύτατη πολιτική αντιπαράθεση.

Μόλις δύο χιλιόμετρα από το στρατόπεδο όπου διαμένουν οι πρόσφυγες, οι διοργανωτές – “μακεδονομάχοι” καλούσαν σε συγκέντρωση για να δώσουν το μήνυμα ότι η “Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες” και ότι αντιστέκονται “με κάθε τρόπο στον εποικισμό της Ελλάδας και της Ευρώπης από τους κατευθυνόμενους ισλαμιστές κατά συντριπτική πλειοψηφία παράνομους μετανάστες”.

Αυτό  ανέφεραν στην ανακοίνωση τους και ταυτόχρονα επαίρονταν για την ευρηματικότητα του αγώνα τους… «Απέναντι στον διεθνιστικό και ισλαμικό λαθροεποικισμό της πατρίδας μας και της Ευρώπης απαντάμε με άφθονο χοιρινό κρέας, με άφθονο αλκοόλ, με άφθονο τρολάρισμα και αγωνιστική δράση!»

Όπως όμως φαίνεται και στις φωτογραφίες το κάλεσμά τους είχε τραγική κατάληξη.

ratsistiko barbekiou 1

 

ratsistiko barbekiou 4

ratsistiko barbekiou 5

Το φασιστο-event τίμησε και  Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος αφού έφαγε το σουβλάκι του, επιδόθηκε σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα δηλώνοντας ότι «οι λαθροεισβολείς είναι το μεγαλύτερο εθνικό πρόβλημα μετά το δημογραφικό. Μπροστά μας έχουμε αλλοίωση πληθυσμού, θρησκεύματος, γλώσσας και ιστορίας. Ο εχθρός είναι μες στη χώρα μας».

Μετά έψησε και σουβλάκια….

Την ίδια στιγμή, μπροστά από το κέντρο κράτησης των Διαβατών η ΚΕΕΡΦΑ Θεσσαλονίκης μαζί με πρόσφυγες και αλληλέγγυους πραγματοποίησαν αντισυγκέντρωση.

keerfas diavata1

keerfas diavata

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…